НовиниОсвітаЧеркаські освітяни отримали ноутбуки

Черкаські освітяни отримали ноутбуки

-

- Advertisment -

Напередодні новорічних свят 53 заклади дошкільної освіти м. Черкаси та «Інклюзивно-ресурсний центр» ЧМР отримали комплекти освітніх матеріалів «Ранній розвиток дитини» від Дитячого фонду ООН UNICEF. Комплекти освітніх матеріалів передбачені для закладів, що здійснюють освітній процес в очному та змішаному форматі, інформує сайт Черкаської міської ради.

До освітніх наборів входять альбоми для малювання, зошити, ручки, олівці, пластилін, книжки-іграшки, ляльки, іграшкові розвиваючі набори та ігри, пазли, м’ячі, конструктори та спортивний інвентар.

Також черкаським закладам загальної освіти передано180 ноутбуків Chromebook для вчителів, які працюють дистанційно, у тому числі які навчають дітей з числа ВПО.

Chromebook – це гаджети, які оснащені спеціалізованою операційною системою від Google – Chrome OS, що відрізняється від звичних освітянам операційних систем. Це новий тип комп’ютера, який працює на базі операційної системи з хмарним сховищем, вбудованими продуктами Google і кількома рівнями безпеки.

«В такий нелегкий для країни час надзвичайно важливо працювати над зміцненням матеріально-технічної бази й осучасненням освітнього середовища закладів освіти. Тож, особливо приємно отримувати такі «подарунки» в переддень Новорічних свят. Щиро дякуємо за підтримку наших дітей та освітян», – зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

«Дякую усім нашим міжнародним партнерам, які складні для України часи простягають нам руку підтримки і допомоги. Наші діти повинні мати можливість навчатися і розвиватися, незважаючи ні на що, щоб потім розбудовувати наше місто і нашу Україну», – підкреслив міський голова Анатолій Бондаренко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x