додому Новини Черкащина Черкаські ОСББ не отримали обіцяних коштів: на виконкомі виникла суперечка (Відео)

Черкаські ОСББ не отримали обіцяних коштів: на виконкомі виникла суперечка (Відео)

0

Обіцяного в лютого співфінансування черкаські ОСББ не отримали. Підрядники понад пів року чекають коштів на ремонт у будинках.

Вкотре вирішити наболіле питання вимагав на виконкомі 3 березня голова об’єднання ОСББ Володимир Друмашко. Відео суперечки поширило видання 18000.

"Ви казали, що в лютому все буде вирішено. Станом на сьогодні підрядники чекають коштів та кажуть, що змушені будуть подавати на ОСББ, які є другою стороною в договорі. У міськвиконкомі говорять, що грошей немає. На травень запланований мільйон, на червень – три. На бюджетній комісії Юрій Тренкін обіцяв зробити наближення, та цього немає", – розповів владцям Друмашко. Також нагадав, що заборгованість за минулий рік складає 10 мільйонів гривень.

Міський голова Анатолій Бондаренко зазначив, що нині бюджет недовиконується через ненадходжень коштів з митної та податкової служб, а на черкаських підприємствах відбуваються скорочення.

Натомість Друмашко зауважив, що місто регулярно платить Андрію Бортнику 8 мільйонів гривень, а підрядників ОСББ чомусь змушують чекати.

Заступниця мера Людмила Бордунос пояснила, що ОСББ і утримання доріг – два різних фонди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час сесії Черкаської міської ради 20 лютого до зали засідань вкотре прийшли представники місцевих ОСББ. Люди знову вимагали скасувати договори, підписані міськвиконкомом та підприємцем Андрієм Бортником.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version