додому Новини Черкащина Черкаські обранці відмовились знімати кошти з "дезінфікуючого" пилосмока на потреби інфекційної лікарні...

Черкаські обранці відмовились знімати кошти з "дезінфікуючого" пилосмока на потреби інфекційної лікарні (Результати голосування)

0

У пошуках вільних коштів міського бюджету, які б можна було спрямувати до резервного фонду, депутат Олександр Радуцький запропоновував колегам зняти майже 5 мільйонів гривень, запланованих на скандальну купівлю дорожнього пилосмока для КП "ЧЕЛУАШ".

Ці кошти обранець пропонував перерозподілити на Черкаську міську інфекційну лікарню для придбання туди коштовних апаратів штучної вентиляції легенів повідомляє кореспондент vikka.ua

Усе – через те, каже депутат, що під час попередньої сесії виділення 4,9 мільйонів на автопилосмок хитро "підсунули" обранцям під зміни до бюджету на потреби медицини під час корона вірусу. Крім того, сумніваються в практичності такої машини.

"Пилосос треба, він обеззажаражує", – відповів на питання про доцільність дороговартісної техніки мер Черкас Анатолій Бондаренко.

Така характеристика машини здивувала "вільнодемократівця" Олександра Згіблова. Він звернувся одразу до директора КП "ЧЕЛУАШ", яке мало отримати пило смок, "батьківщинівця" Олексія Мельника

"Це просто перли від міського голови: обеззаражує!. Це як пилосос таке може робити? Він має якісь дезінфікуючі механізми? Поясніть мені, 7 кубічних метрів… За скільки часу ця машина буде набиратись? І куди ви буде те все "дезінфіковане і дезодороване" вивантажувати? У який спосіб воно буде вивантажуватись і утилізуватись", – звернувся Згіблов.

Мельник же пообіцяв надати письмову відповідь, в якій збирається розписати технічні характеристики машини.

Про непрактичність пилосмока сказав і Ігор Кіта. Обранець нагадав: комунальники раніше використовували більш універсальну машину. То ж припустив: можливо варто звернути увагу на аналогічну модель, яка, до того ж, обійдеться дешевше.

"Пилосмок прибиратиме центральну частину, а все інше, прибордюрні частини – так і залишиться", – зазначив обранець.

Однак до таких слів колег депутатська більшість не дослухалась: всього 14 голосів ЗА.

"Головний вірус зараз в місті – це промерська більшість. Щойно була провалена ними та мером пропозиція про зняття з КП "Челуаш" автопилисоса 4.9 млн.гривень. Знову ті самі: ВО "Батьківщина", "Самопоміч"(крім Романова), ВО "Черкащани" та ВО "Свобода"", – обурився у Фейсбук-дописі після голосування автор пропозиції Олександр Радуццький.

Раніше сайт vikka.ua повідомляв, як голосували черкаські депутати на сесії за зменшення премій меру й чиновникам.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version