додому Новини Черкащина Черкаські обранці виїхали на місце аварії електромережі: до вечора обіцяють відновити водопостачання...

Черкаські обранці виїхали на місце аварії електромережі: до вечора обіцяють відновити водопостачання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Працівники "Черкасиобленерго" задіяли всі сили для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації пов'язаної з аварією на електричних мережах, що призвело до припинення експлуатації водопостачання та водовідведення в місті Черкаси. Тим часом члени комісії на оперативній нараді проголосували за введення надзвичайного стану у місті Черкаси, передає кореспондент vikka.ua.

На місце обриву високовольтних мереж поблизу селища Оршанець виїхали секретар міської ради Олександр Радуцький та депутат від "вільних демократів" Олександр Згіблов.

"Енергетики терміново виконують профілактичні роботи. Після проведення наради з керівництвом обленерго на місці ухвалено рішення про запуск мережі близько 15:00", − повідомив у Facebook Радуцький.

За його словами, струм буде поданий на водозабір у Сокирній,що дозволить подачу питної води до Черкас близько 18:00 години.

"Робимо все можливе для забезпечення містян водою. Велика подяка за героїчну роботу працівникам обленерго", − написав він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, рятувальники запевнили, що вода в Черкасах буде.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version