додому Новини Черкаські міліціонери затримали іноземців, які вчинили розбійний напад та вбивство (ФОТО)

Черкаські міліціонери затримали іноземців, які вчинили розбійний напад та вбивство (ФОТО)

0

У Хмельницькій області черкаські правоохоронці затримали двох чоловіків, які вбили чоловіка та викрали мікроавтобус із товаром на 50 тисяч гривень. Їм загрожує довічне позбавлення волі.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Інформацію про вбивство та розбійний напад працівникам міліції повідомив брат потерпілог, громадянин Узбекистану, який разом з ним займався бізнесом на території України. Чоловік розповів, що виявив за місцем проживання тіло родича з пораненням грудної клітини. Окрім того з подвір’я зник мікроавтобус з товаром та 50 тисяч гривень.

Згодом викрадений автомобіль помітили в Києві. Однак затримати зловмисників не вдалося. Згодом автомобіль "засвітився" у Житомирській області. Також оперативникам вдалося з’ясували, що в Хмельницької області, в яку ймовірно могли їхати чоловіки, проживає один з товаришів родини потерпілого. Там їх і затримали.

Джерело: Управління МВС у Черкаській області

Пояснюючи свій вчинок 38-ми та 33-ох річні чоловіки розповіли, що знали про те, що у потерпілого є кошти, тож вирішили в такий спосіб покращити свій матеріальний стан.

Наразі зловмисників заарештовано. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство), частиною 4 статті 187 (Розбій) та частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує довічне позбавлення волі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version