НовиниЧеркащинаЧеркаські міграційники видворили з України іноземку, яка роками порушувала...

Черкаські міграційники видворили з України іноземку, яка роками порушувала законодавство

-

- Advertisment -

Черкаській міграційники примусово видворили з України громадянку Вірменії, яка неодноразово порушувала міграційне законодавство.

Жінка вперше прибула в Україну в 2009 році. Після закінчення визначеного терміну перебування в Україні кордон не перетинала, свідомо порушуючи правила перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, інформує пресслужба Міграційної служби Черкаської області.

У березні 2017 року її притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП у зв’язку з порушенням термінів перебування в Україні та прийняли стосовно неї рішення про примусове повернення. Іноземка зобов’язалася за місяць самостійно залишити територію України, проте натомість почала переховуватися від міграційників.

Учергове громадянка Вірменії потрапила у поле зору Міграційної служби у 2019 році під час проведення оперативно-профілактичної операції «Мігрант». Зважаючи на свідоме ігнорування вимог міграційного законодавства України та систематичних правопорушень, суд задовольнив позов міграційників про примусове видворення за межі України неврегульованої мігрантки. Однак жінка знову почала переховуватися за межами Черкащини, змінюючи місце проживання.

Після надходження до Управління ДМС України в Черкаській області оперативної інформації про повернення у м. Черкаси неврегульованої мігрантки, яка всіляко уникала виконання рішення про примусове видворення, іноземка була виявлена та супроводжена до аеропорту. Завітати в Україну громадянка Вірменії зможе щонайменше за 5 років через встановлену заборону в’їзду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Городищі поліцейських підозрюють у катуванні чоловіка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x