додому Новини Черкаси Черкаські медики, які працюють із ковідними хворими, отримають доплати

Черкаські медики, які працюють із ковідними хворими, отримають доплати

0
доплати медикам

Працівникам Третьої Черкаської міської лікарні, які безпосередньо задіяні для лікування хворих із підтвердженим діагнозом COVID-19, виплатять  доплату в розмірі до 100% заробітної плати. Про це повідомляють у пресслужбі міської ради.

Відповідну рекомендацію надала керівнику лікарні місцева комісія з питань ТЕБ та НС.

Оплату здійснюватимуть за рахунок коштів, отриманих від НСЗУ по пакету послуг стаціонарної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

– КНП «Третя Черкаська міська лікарня ШМД» не увійшла до переліку закладів охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з COVID-19, і віднесена до закладів резервної хвилі. Через це медики, які працюють з хворими на COVID-19, не отримують надбавки та доплати, як в інших закладах, – розповів директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Всеволод Кульчиковський.

Наразі у стаціонарі Третьої лікарні перебуває 13 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19 та ще 48 осіб із підозрою на ковід. Тож, за словами Кульчиковського, працівники лікарні, які безпосередньо працюють з такими пацієнтами, потребують стимулюючих надбавок та доплат.

Рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій стане підставою, на якій медики зможуть отримати свої доплати.

Як повідомив директор КНП «Третя Черкаська міська лікарня ШМД, за листопад стимулюючі надбавки отримають 72 працівника цього закладу охорони здоров’я.

Читайте також: Кому не можна вакцинуватися від COVID-19?

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version