додому Новини Освіта «Черкаські Мавпи-Дніпро» провели тренування для дітей із синдромом Дауна (ВІДЕО)

«Черкаські Мавпи-Дніпро» провели тренування для дітей із синдромом Дауна (ВІДЕО)

0

На ігровому майданчику баскетбольної команди «Черкаські Мавпи-Дніпро» лунає дитячий сміх. У гравців цього разу особлива місія. Вони долучилися до акції «LOTS OF SOCKS».

На тренування професіоналів завітали так звані Сонячні діти. Черкаські Мавпи та Сонячні Діти товаришують вже не перший рік.

АННА, МАТИ ДИТИНИ ІЗ СИНДРОМОМ ДАУНА
Ми дуже вдячні цим хлопцям. Вони уже не один рік нас підтримують. Вони дуже уважні і завдяки їм ми можемо проводити додаткову фізичну реабілітацію наших дітей і ми дуже вдячні цій організації.

Більшість людей із цим синдромом здатні дати собі раду і жити повноцінним життям. Найбільшою перепоною на шляху їхньої соціалізації є стереотипи, які успадковані нашим суспільством іще з радянських часів. Тому мета подібних акцій насамперед — інформаційна.

Черкаські мавпи синдром Дауна баскетболАННА, МАТИ ДИТИНИ ІЗ СИНДРОМОМ ДАУНА
Це основна мета нашої громадської організації – доносити інформацію, що ці люди багато можуть, якщо не закривати їх вдома. перший крок – це соціалізація, залучення наших дітей у всі види діяльності, які мають звичайні діти.

YouTube video player

Баскетболісти зазначають: у житті професійного спортсмена вільного часу багато не буває. Але для особливої мети знайшли час. Адже переконані: чужих дітей не буває.

НІКІТА РУСЛОВ, КАПІТАН КОМАНДИ «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ-ДНІПРО»
Час проведено з великою користю і для дітей і для нас. Ці півгодини, які ми провели разом, і ми і діти отримали нові емоції і переключилися зі своєї основної роботи.

ДЖЕЙЛЕН ДАЛКОРТ ЗАХИСНИК «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ-ДНІПРО»
Бачити посмішку на обличчях цих дітей приносить мені задоволення і радість.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version