Новини"Черкаські Мавпи" змагатимуться за Кубок "Венето"

"Черкаські Мавпи" змагатимуться за Кубок "Венето"

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" продовжують підготовку до нового сезону. Наразі команда Максима Міхельсона завершує перший цикл підготовки, у якому черкасці закладають фундамент фізичної готовності, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи". Зовсім скоро черкасці розпочнуть і серію контрольних матчів та товариських турнірів.

Вже традиційним для українського міжсезоння стане Кубок "Венето", який у середині вересня відбудеться у черкаському Палаці спорту. Цьогоріч Кубок "Венето" уже вчетверте пройде у Черкасах. Перший з них стартував ще у 2013-му.

Традиційно трофей розіграють чотири клуби. Окрім організаторів турніру – "Черкаських Мавп" це ще три клуби Суперліги Парі-Матч: "Будівельник", "БІПА" та МБК "Миколаїв".

Турнір пройде у Черкасах з 16 по 18 вересня і відбуватиметься за коловою системою, тобто кожна з команд проведе по три матчі.

Максим Міхельсон, головний тренер БК "Черкаські Мавпи": "Перед початком сезону ми зіграємо на кількох турнірах. Планувався турнір в Одесі, але там йде ремонт зали і тому ми зіграємо кілька товариських матчів. Після цього вже традиційно ми проведемо хороший домашній турнір із хорошими суперниками, а перед самим стартом сезону або проведемо ще кілька спарингів, або поїдемо на турнір".

У минулому сезоні перемогу на домашньому турнірі вперше святкували "Черкаські Мавпи". Тоді команда Максима Міхельсона обіграла "БІПу" та "Миколаїв", але поступилася "Кривбасу".

Відзначимо, що нагороди та призи на цьому турнірі будуть презентовані генеральним партнером "Черкаських Мавп" – ТМ "Венето".

Вхід на всі матчі турніру вільний.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравці "Черкаських Мавп" показали свої шкільні фото.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин виборов “золото” на Кубку Європи із дзюдо

Золоту нагороду на Кубку Європи із дзюдо здобув черкаський дзюдоїст Ілля Назаренко. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці секретар...

У Чигирині відбувся перший матч чемпіонату Черкаського району з футболу

Перший матч чемпіонату Черкаського району з футболу розпочався з урочистого підняття прапору та хвилини мовчання. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x