НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» зіграють вдома з одеситами

«Черкаські Мавпи» зіграють вдома з одеситами

-

- Advertisment -

Черговий тур Суперліги Паріматч «Черкаські Мавпи» розпочнуть матчем із «Одесою». У Черкасах очікується цікаве протистояння двох рівних команд.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«Черкаські Мавпи» ідуть на серії із двох поразок. Спочатку підопічні Максима Міхельсона поступилися «Прометею», а тиждень тому у рівному матчі прикро програли «Будівельнику». Загалом же у черкасців 14 поразок у сезоні. Втрачено багато, тому команді потрібно чіплятися за кожен матч. Вся боротьба ще попереду і якраз матчі із суперниками типу «Одеси» є вкрай важливими.

mavpabasket.com

Команда Олега Юшкіна також не найкращим чином увійшла в сезон. Одесити почали чемпіонат із чотирьох поразок, потім здобули кілька перемог і знову втрапили у невтішну серію. До останнього туру «Одеса» не могла виграти чотири матчі поспіль. Причому програла у рівній грі «Харківським Соколам» (100:102). Однак кілька днів тому команда Олега Юшкіна стала авторкою одною з головних сенсацій, впевнено обігравши «Дніпро» (81:72). Цей успіх підняв колектив у турнірній таблиці і вже зараз «Одеса» посідає сьоме місце в Суперлізі.

До цього туру «Черкаські Мавпи» знову підходять з певними проблемами. Ще перед грою з «Будівельником» позитивний тест на коронавірус здав Діон Райт. Цього тижня баскетболіст ще раз пройшов тестування і воно знову показало результат із позначкою +. Гру з «Будівельником» пропустив Антон Дзюба, у баскетболіста протягом тижня була температура, втім зараз він готується з командою. Сподіваємося, що з «Одесою» зіграє.

В «Одеси» не найсильніший склад серед цьогорічних учасників Суперліги. Втім команда Олега Юшкіна достатньо стабільна. Усі основні баскетболісти «Одеси» не пропустили жодного матчу в сезоні. Лідером команди є захисник Юрій Кондраков, а разом з ним задню лінію доповнює Клим Артамонов. Також важливими баскетболістами є американці Ділейні Блейлок і Рамел Браун. Перший є одним із кращих снайперів команди (36.8% тричокових), другий основним бігменом команди (6.5 підбирання, 2.0 блок-шоти).

У «Мавп» у чудовій формі Володимир Конєв, котрий цього сезону закриває кілька позицій і виконує шалений обсяг роботи. Набирає очки, розігрує м’яч, захищається, дає настанови партнерам. З кожною грою все впевненіше себе почуває Кемерон Джонс. Основний плеймейкер команди вийшов на середні показники – 15.3 очка, 4.8 підбирання, 6.3 передачі.  Причому Кем реалізовує 60% триочкових кидків.

У першому колі «Черкаські Мавпи» у рівному матчі поступилися «Одесі» (71:80). Але з того часу черкаська команда суттєво змінилася. Тому ту гру навряд чи можна вважати показовою. У будь якому разі, у Черкасах варто очікувати на цікавий матч. «Одеса» довела, що є сильною командою. А «Мавпи» попри поразки, також часто демонстрували якісний баскетбол.

Гра між командами відбудеться сьогодні, 15 січня. Старт матчу о 18:30. За поєдинком можна буде поспостерігати онлайн на сайті mavpabasket.com, XSPORT та YouTube, переглянути запис вболівальники зможуть на телеканалі «ВІККА».

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» готуються до гри одразу з двома противниками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x