НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» зіграють вдома з «Миколаєвом»

«Черкаські Мавпи» зіграють вдома з «Миколаєвом»

-

- Advertisment -

Після серії виїзних матчів «Черкаські Мавпи» повертаються на власний паркет. У Черкасах підопічні Максима Міхельсона і Миколи Кірсанова зустрінуться з «Миколаєвом». Цей матч буде заключним для черкасців у першому колі Суперліги Паріматч.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Виїзне турне черкаської команди не стало результативним. В останніх трьох матчах «Мавпи» грали під керівництвом Миколи Кірсанова, адже Максим Міхельсон захворів на коронавірус. Поки здобути першу перемогу не вдається, втім після вкрай невдалого матчу з «Будівельником» у грі команди є позитивна динаміка. Черкасці на рівних боролися і з «Одесою» (71:80), і з «Хіміком» (61:64).

«Миколаїв» – ще одна команда, яка постраждала від коронавірусу чи не найбільше. Старт сезону для корабелів перенесли, була тренерська відставка ще до початку чемпіонату. Потім з’явилися зміни у складі і поступово команда почала вибиратися, але поки вдалося здобути лише одну перемогу над «обезкровленим» «Будівельником» (74:68). Зараз на коронавірус захворів головний тренер «Миколаєва» Валентин Берестнєв. Відповідно без свого керманичам миколаївцям у Черкасах буде непросто.

Наприкінці жовтня корабели підсилили передню лінію американцем Нейтаном Едріеном, а тиждень тому клуб підписав досвідченого захисника Іларіона Бономма. Зараз лідером «Миколаєва» є свінгмен Дарнел Едж, який у середньому за гру здобуває 16.7 очка. Цікаво буде поспостерігати за дуеллю Еджа і одного з кращих скорерів чемпіонату Олександра Кобця (18.3 очка в середньому).

Також очікується інтригуюче протистояння передніх ліній команд. Молоді черкаські центрові Скапінцев (10.3+7 підб) і Сергеєв (3.2+3 підб) проти досвідчених Кушнірова (11.9+6.4), Адедирана (8.4+3.6 підб) і Едріена (16.3+7.3 підб).

Гра між командами відбудеться вже сьогодні, 12 листопада. Старт поєдинку о 19:00 в черкаському ПС «Будівельник». Онлайн-трансляціє буде на ObozTV, YouTube, повтор на «ВІККА» 13 листопада, о 21:35.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» у Кубку України зіграють з «Політехніком».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x