додому Новини Спорт "Черкаські Мавпи" зіграють проти "Хіміка"

"Черкаські Мавпи" зіграють проти "Хіміка"

0

Завтра, 20 жовтня, чемпіони України "Черкаські Мавпи" зіграють в Южному проти місцевого "Хіміка". Початок гри о 14.00. про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Для черкасців ця гра стане лише третьою в чемпіонаті і уже десятою в цьому сезоні з урахуванням єврокубків.

Минулої суботи у рамках Суперліги у непростому матчі вдома черкащани з рахунком 88:91поступилися "Запоріжжю". Наразі найрезультативнішим гравцем і команди у чемпіонаті, і ліги загалом є новачок черкащан − Кріс Коуклі. У двох матчах він в середньому здобував 21,5 очка. 19 балів за гру набирає Брендон Янг.

Останній матч перед виїздом до Южного "Мавпи" зіграли в Косово проти місцевої "Пріштіни". У стартовій грі групового раунду Кубку ФІБА черкащани з боєм поступилися супернику 82:92.

До звітного матчу "Черкаські Мавпи" підходять із серйозними кадровими проблемами. Досі поза грою Бояркін, заліковують пошкодження Липовцев та Конєв, у грі проти "Запоріжжя" отримав рецидив серйозної травми новачок Бірута. Крім того, триває акліматизація Руслана Отверченка, який нещодаво підсилив черкаський клуб.

Завтра на черкащан чекає вкрай непростий поєдинок проти одного з фаворитів чемпіонату. Підтримати команду у непростий момент збираються черкаські вболівальники. Про деталі виїзду можна почитати на сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" поступилися "Приштині".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version