НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" зіграють проти "Прометея"

"Черкаські Мавпи" зіграють проти "Прометея"

-

- Advertisment -

Вже сьогодні, 30 жовтня, у черкаському ПС "Будівельник" "Черкаські Мавпи" зіграють проти "Прометея". Старт матчу відбудеться о 19:00. Про це повідомляє пресслужба черкаського баскетбольного клуб.

До Черкас повертається Суперліга Парі-Матч. "Черкаські Мавпи" розім’ялися на "Говерлі" і тепер чекають на одного із найгрізніших суперників. "Прометей" із Кам'янського хоча і має статус дебютанта Суперліги, але по старту сезону назвати цю команду новачком складно.

Нині "Прометей" – єдина команда, котра не програвала в чемпіонаті. Причому підопічні Карліса Муйжнієкса відіграли чи не найбільше матчів (6:0). Втративши свого лідера Ренді Калпеппера ще кілька тижнів тому, баскетболісти "Прометея" продемонстрували свою міць і запас у класі та кадровому ресурсі, щоб продовжувати перемагати. На перший план вийшов Денис Лукашов, котрий уміло веде гру команди, віддаючи 8.7 передачі в середньому за гру – лідер чемпіонату. До нього варто додати потужну пару бігменів Маєрс (14.3+9.3 підб) і Міллер (9.3+7.7 підб) та одного з кращих гравців минулого сезону Маліка Трента.

Втім "Мавпам" є на це чим відповісти. У Черкасах чудово у сезон увійшов Сеад Хаджифейзович. Котрий з показником 22 очка + 7 підбирань, 1.2 перехоплення – цілком легітимно претендує на звання MVP місяця. Також в прекрасній формі на старті сезону Діон Райт, котрий у матчі з "Київ-Баскетом" встановив рекорд Суперліги по ефективності (44 бали). Протистояння передніх ліній, де у двох командах є якісні та рухливі форварди може стати окрасою матчу.

До старту сезону "Мавпи" і "Прометей" провели кілька товариських матчів. Тоді черкасці без Руслова, Ткаченка і Кольченка зуміли виграти один матч.

У Черкасах ретельно готуються до цього матчу не лише баскетболісти. 30-го жовтня у ПС "Будівельник" буде святкова атмосфера Хеловіну. Тому приходьте на матч у яскравих костюмах та фарбах і підтримуйте "Мавп" у протистоянні з сильним суперником.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованець "Черкаських Мавп" виступатиме в NCAA.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x