НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" зіграють проти "Одеси"

"Черкаські Мавпи" зіграють проти "Одеси"

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" зустрічаються з командою Олега Юшкіна в битві за сьому сходинку турнірки. На папері "Одесу" можна вважати зручним суперником для команди Максима Міхельсона, адже це єдиний клуб, який цього сезону не виграв жодного з двох матчів у нашого клубу. Про це повідомляє прес-служба черкаського баскетбольного клубу.

Проте, на ділі ситуація насправді дещо інакша. Справа в тому, що "Одеса" два місяці тому і зараз – це дві різні команди. На початку весни клуб із Південної Пальміри підсилився двома якісними американцями: плеймейкером та шутером, які вже довели в Фіналі чотирьох Кубку України, що можуть робити різницю на паркеті.

Немає сумнівів, що черкаський клуб підійде до цього матчу в повній бойовій готовності, адже на кону сьома сходинка турнірної таблиці, яку наразі посідає наш суперник, а у разі перемоги − туди зможе піднятися наша команда.

Зазначимо, що "Черкаські Мавпи" проводять дуже насичений відтинок сезону та грають свої матчі ледь не кожні три дні, у зв'язку з перенесеннями ігор національної першості в жовтні, пов'язаними із виступами клубу в Єврокубках.

Тож саме зараз час зібратися, та показати всій Україні хто є Чемпіон. Зустріч із суперником відбудеться вже сьогодні, 13 березня, о 19:00 у стінах черкаського "Будівельника". Придбати квитки на гру, аби уникнути черг на вході та зекономити власний час, можна на сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" провели боулінг-турнір із вболівальниками.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x