Новини"Черкаські Мавпи" зіграють один з найважливіших матчів сезону

"Черкаські Мавпи" зіграють один з найважливіших матчів сезону

-

- Advertisment -

У Суперлізі "Фаворит Спорт" стартували матчі плей-оф. Баскетбольне свято чекає і на уболівальників "Черкаських Мавп". Черкащани стануть свідками протистояння найрівнішої пари чвертьфіналу. Четверта команда регулярки – "Черкаські Мавпи" – зустрінеться з п’ятою командою першості – "Миколаєвом". Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Серія до двох перемог розпочинається у Черкасах, команди зіграють другий матч серії у Миколаєві, за потреби завершитися чвертьфінал має у Черкасах 11-го квітня.

Взагалі-то для "Мавп" та "Миколаєва", включаючи ігри передсезонки, це вже буде сьома гра цього сезону.

Особливо цікавим виглядає з’ясування стосунків в офіційних матчах. Суперники зіграли 2:2, при цьому перемоги брали виключно на чужому паркеті. Головним питанням напередодні матчу є переповнений лазарет господарів. Точно не зіграє в матчі Тіщенко, під питанням участь у матчі Сізова та Артамонова. Правда, напередодні матчу тренер натякнув, що у плей-оф за потреби мають грати навіть травмовані.

"Наша пара з "Миколаєвом" найрівніша у цьому плей-оф, якщо в інших парах чвертьфіналу є беззаперечний фаворит, то у нас його немає. Водночас наш клуб, гравців та тренерів у цій серії задовольнить лише перемога і ми зробимо усе можливе для того, аби її досягнути", – зазначив головний тренер БК "Черкаські Мавпи" Максим Міхельсон.

Матч БК "Черкаські Мавпи" – "Миколаїв "відбудеться 7 квітня у Палаці спорту "Будівельник". Початок о 19:00. Запис матчу дивіться на ТРК "ВІККА" о 21:45.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" відіграли передостанній матч регулярного чемпіонату.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся Чемпіонат України з вітрильного спорту серед юнаків

У Черкасах провели Чемпіонат України з вітрильного спорту серед юнаків. Місцеві спортсмени також серед призерів. Повідомляє Департамент освіти і...

Черкаський синоптик повідомив, коли потеплішає і чи будуть ще заморозки

На фоні похолодань на Черкащині цінним та бажаним стає тепло. Після одноденного сплеску тепла, у Провідну неділю різко похолодало....

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x