НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» зіграють на виїзді з «Прометеєм»

«Черкаські Мавпи» зіграють на виїзді з «Прометеєм»

-

- Advertisment -

Після трьох поспіль домашніх матчів «Черкаські Мавпи» вирушили в затяжне виїзне турне. Спочатку, у Кам’янському на черкасців чекає бронзовий призер минулорічного чемпіонату – «Прометей».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«0-5» – гіршого старту сезону для «Черкаських Мавп» складно уявити. У перших матчах Максим Міхельсон міг розраховувати всього на 6-7 гравців, зараз ситуація зі складом значно краща, втім команда все ще дуже далека від оптимальної форми. Деякі баскетболісти знаходяться в лазареті, решта лише набирає кондиції.

mavpabasket.com

Хороша новина для черкаських уболівальників – повернення Івана Ткаченка. Наш форвард отримав травму ще в червні і мав повернутися аж у листопаді, але його відновлення перевершило всі терміни. З «Запоріжжям» Іван відіграв 11 хвилин і готується до матчу з «Прометеєм».

У Кам’янському буде знову непросто. «Прометей» у першій грі сезону поступився «Запоріжжю», але вже далі здобув три поспіль перемоги над «Одесою», «Хіміком» і «Миколаєвом». Команда перегравала своїх суперників на класі, візуально помітно, що зараз це не найсильніша версія «Прометея». Баскетболісти зіграються і очевидно, що надалі команда з Кам’янького буде лише міцнішою.

Склад «Прометея» рясніє зірками. Окрім минулорічного потужного складу, цьогоріч клуб підсилився на 5+. Ді Джей Стефенс, Маркіз Рід, В’ячеслав Петров, Олександр Липовий – топові баскетболісти, які приєдналися до і без того сильної команди. По всіх лініях у «Прометея» є потужні баскетболісти, вистачає як класу, так і ширини ротації.

Гра «Черкаських Мавп» та «Прометея» відбудеться вже сьогодні, 26 жовтня, о 19:00, у каменському спортивному комплексі «Прометей». Онлайн за грою можна буде поспостерігати на ObozTV та YouTube.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» програли БК «Запоріжжя».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x