НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» зіграють на виїзді з «Політехніком»

«Черкаські Мавпи» зіграють на виїзді з «Політехніком»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» стартують у Кубку України традиційно зі стадії 1/8 фіналу. Цьогоріч підопічні Максима Міхельсона випробовують на міцність колектив Вищої ліги – «Політехнік». Перша гра з двоматчевої дуелі відбудеться у Харкові, а через кілька днів протистояння завершиться у Черкасах.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Для «Черкаських Мавп» пауза на матчі збірних і Кубок України стала в нагоді. Команда мала час перебудуватися, напрацювати зв’язки на тренуваннях, травмовані змогли відновитися. Таким чином матчі кубку – також гарна можливість для команди набрати форму і підійти до ігор Суперліги Паріматч у кращому становищі.

До Харкова черкасці поїхали в оптимальному складі. Очікується дебют у новому сезоні Кемерона Джонса. Відновився від травм і коронавірусу Сеад Хаджифейзович. Більше того, з «Політехніком» має зіграти і Діон Райт, який одразу з літака вирушив до Харкова.

Зрозуміло, що «Черкаські Мавпи» є фаворитом протистояння з «Політехніком». Втім, підопічні Максима Міхельсона ретельно налаштовуються на ці матчі. Команда має свої завдання і не збирається недооцінювати суперника.

«Політехнік» хоча й виступає у нижчому дивізіоні, втім Тимур Арабаджи з року в рік будує організовану команду, яка має свій стиль. Нині харків’яни є непереможними у Вищій лізі. За клуб грають досвідчені баскетболісти, серед них відомий черкаським уболівальникам Станіслав Завадський. Має «Політехнік» у складі й американського форварда Кемерона Грегорі. Все це свідчить про високі амбіції клубу. У попередньому етапі Кубка України «Політехнік» пройшов ще одну потужну команду Вищої ліги – «Рівне». Тому харків’яни не є таким простим суперником, як може здатися.

Гра між командами відбудеться сьогодні, 2 грудня. Старт о 18:00. Побачити поєдинок можна буде в онлайн-режимі на сайті «Черкаських мавп» та у YouTube.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» пройшли тренування з боксу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x