НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" зіграють із "Запоріжжям" вирішальний матч сезону

"Черкаські Мавпи" зіграють із "Запоріжжям" вирішальний матч сезону

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" втретє зіграють із командою Валерія Плехенова в боротьбі за путівку до півфіналу Суперліги Парі-Матч. Про це повідомляє прес-служба черкаського баскетбольного клубу.

У першій зустрічі команда Максима Міхельсона поступилася в Запоріжжі, хоча й мала шанси на перемогу в останній десятихвилинці.

Проте, вже в домашній грі, не маючи права на помилку, "Мавпи" в яскравому та справді чемпіонському стилі обіграли команду гостей. Героєм тоді став форвард Руслан Отверченко, який був просто нестримним: спочатку українець промахнувся у перших чотирьох дальніх спробах, а після цього влучив сім поспіль триочкових, що стало повторенням рекорду сезону за кількістю дальніх влучань, а також беззаперечним рекордом за кількістю влучних спроб поспіль. За такої гри та при неймовірній підтримці трибун наша команда просто не могла не виграти.

У Запоріжжі ж буде вирішальна битва, до якої "Мавпи", за думкою букмекерів, підходять аутсайдерами. Проте, немає й тіні сумнівів, що 1 квітня о 18:30 в палці спорту Юність у Запоріжжі буде битва.

Ключовим завданням команди Максима Міхельсона є нейтралізація легіонерів команди суперника, які несуть основну загрозу в атаці. Середня статистика лідера запоріжців Маліка Трента складає 18.5 балів за гру. Якщо захисту Черкас вдасться зупинити американця – то задача пробитися до 1/2 фіналу Суперліги Парі-Матч значно полегшиться. Все вирішиться вже менше ніж за добу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-07" перемогли вдома київських "Хижаків".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x