НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" зіграють із аматорським колективом "Шамани"

"Черкаські Мавпи" зіграють із аматорським колективом "Шамани"

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" розпочинають боротьбу в Кубку України. Команда Максима Міхельсона зіграє свій перший матч в рамках розіграшу Кубку України сезону 2018/19. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Першим суперником черкаської команди стане столичний аматорський колектив "Шамани". Якщо "Мавпи", як команда Суперліги, розпочинають боротьбу одразу з 1/8 фіналу, то кияни, аби поборотися з нашою командою, вже подолали не малий шлях.

Ще на початку жовтня столичний колектив зіграв перші матчі проти "Інваспорту" з Дніпра та впевнено переміг в двох матчах. В 1/16 фіналу "Шамани" зіграли проти другої команди "Київ-Баскету", де також були сильнішими за суперників: в першій грі команда Володимира Карпухіна поступилась з різницею у 8 балів, проте у другому матчі "Шамани" несподівано розгромили "Київ-Баскет" з рахунком 74:45 та, відповідно, пройшли далі за різницею забитих/пропущених очок.

Беззаперечним лідером наших суперників є українець Олександр Руденко, який в середньому за матч здобуває понад 21 бал та збирає 6 підбирань. Також варто чекати небезпеки від Олексія Соловйова. Цей молодий баскетболіст в середньому за матч здобуває 15.6 очок та реалізовує 38% дальніх атак. 

Перший матч команди зіграють на майданчику саме аматорського колективу. Гра розпочнеться о 19:00 в СК "Авангард" у Києві. Пряма трансляція буде доступна на офіційному веб-сайті Черкаських Мавп. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, травма Ткаченка не дозволить йому дебютувати у листопаді за збірну України.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі прощатимуться із загиблим військовослужбовцем

У Смілі відбудеться прощання із військовослужбовцем Євгенієм Хижняком, який помер від отриманих травм під час служби. Про це повідомила...

У Черкасах затримали п’яного водія без права керування

На вулиці Сумгаїтській в Черкасах патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 21140 за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x