додому Новини "Черкаські Мавпи" здолали "Волиньбаскет"

"Черкаські Мавпи" здолали "Волиньбаскет"

0

На домашньому паркеті в СК "Будівельник" 17 грудня "Черкаські Мавпи" зіграли з луцькою командою "Волиньбаскет", повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Поки "Волиньбаскет" входив у гру, "Мавпи" впевнено почали матч, зробивши стартовий ривок. Підопічні Чайковського зуміли відігратися після стартового нокдауну, включившись в захисті – гості грали на своїй половині майданчика акуратно і агресивно, що дозволило їм не тільки наздогнати господарів, а й вийти вперед. "Мавпи" ж не виразно грали в захисті: підопічні Міхельсона подекуди не встигали за своїми опонентами, пропускаючи енергійних захисників під своє кільце.

На початку третього періоду Луцьк продовжував переважати суперників в грі один в один – особливі проблеми у господарів були з тими ж моторними Тимощуком і Федчуком, які раз-по-раз обходили своїх опонентів.

Досвідчений новобранець "Мавп" Олександр Кольченко взяв гру в свої руки – усі атаки господарів проходили через Олександра, який або сам атакував, або віддавав результативні передачі своїм партнерам. Після цього черкасці нарешті зуміли стабілізувати гру в захисті, і додали в нападі, заволодівши перевагою завдяки індивідуальній майстерності.

У другій частині третьої десятихвилинки господарі зняли всі питання в заключному періоді, набравши за останню чверть 38 очок. "Волиньбаскет", у якого ресурсів на кінцівку матчу не вистачило, пропустив потужний ривок господарів і в результаті зазнав напевно не зовсім заслуженої розгромної поразки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" готують сюрпризи для вболівальників.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version