Новини"Черкаські Мавпи" здолали "Волиньбаскет"

"Черкаські Мавпи" здолали "Волиньбаскет"

-

- Advertisment -

На домашньому паркеті в СК "Будівельник" 17 грудня "Черкаські Мавпи" зіграли з луцькою командою "Волиньбаскет", повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Поки "Волиньбаскет" входив у гру, "Мавпи" впевнено почали матч, зробивши стартовий ривок. Підопічні Чайковського зуміли відігратися після стартового нокдауну, включившись в захисті – гості грали на своїй половині майданчика акуратно і агресивно, що дозволило їм не тільки наздогнати господарів, а й вийти вперед. "Мавпи" ж не виразно грали в захисті: підопічні Міхельсона подекуди не встигали за своїми опонентами, пропускаючи енергійних захисників під своє кільце.

На початку третього періоду Луцьк продовжував переважати суперників в грі один в один – особливі проблеми у господарів були з тими ж моторними Тимощуком і Федчуком, які раз-по-раз обходили своїх опонентів.

Досвідчений новобранець "Мавп" Олександр Кольченко взяв гру в свої руки – усі атаки господарів проходили через Олександра, який або сам атакував, або віддавав результативні передачі своїм партнерам. Після цього черкасці нарешті зуміли стабілізувати гру в захисті, і додали в нападі, заволодівши перевагою завдяки індивідуальній майстерності.

У другій частині третьої десятихвилинки господарі зняли всі питання в заключному періоді, набравши за останню чверть 38 очок. "Волиньбаскет", у якого ресурсів на кінцівку матчу не вистачило, пропустив потужний ривок господарів і в результаті зазнав напевно не зовсім заслуженої розгромної поразки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" готують сюрпризи для вболівальників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x