Новини"Черкаські Мавпи" здолали одеську "БІПу" (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" здолали одеську "БІПу" (ФОТО)

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" продовжують вигравати неймовірно важливі матчі. Після перемоги у Запоріжжі черкасці обіграли на своєму паркеті ще одного сусіда по турнірній таблиці, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

У результативній та видовищній грі "Мавпи" виявилися сильнішими за "БІПу" – 90:83.

Господарі добре розпочали матч із одеситами, зрівнявши рахунок на екваторі першої чверті 10:10 після триочкового Чумакова вони надовго вийшли вперед, першу чверть виграли з перевагою у п’ять очок, щоправда, у другій десятихвилинці одесити переважно діяли у захисті, а кидок із-за дуги Фандербурга дозволив їм підтягнутися у рахунку до "мінус трьох".

Одразу ж по перерві американський легіонер "БІПи" зрівняв рахунок 41:41.

Втім, розвинути успіх і вийти вперед гостям не вдалося. У середині третьої чверті перевага "Мавп" після кидка Кольченка перетнула 10-очкову межу переваги. Втрата концентрації після цього і активність "БІПи", увага гостей у захисті, призвели до того, що "БІПа" на початок 4-ої чверті знову майже впритул наблизилася до суперників 63:61.

"Гойдалки" у рахунку тривали недовго. У критичний момент з найкращого боку проявив себе гравець Ігор Чумаков. Двічі Ігор доводив перевагу до +3, а потім реалізував "два з фолом" і господарі вже вийшли вперед на 5 очок. Трохи більше, ніж за хвилину до завершення гри Челован данком показав, що боротьба триватиме. Але Фандербурк не влучив з-за дуги, підбирання виграли господарі. І час, що невпинно спливав, працював на них. 90:83 – перемога господарів. Здобувши важливі очки, "Черкаські Мавпи" піднялися із VII на V місце у турнірній таблиці Суперліги Парі Матч.

Наступний матч відбудеться у суботу 18 лютого. "Черкаські Мавпи" приймуть "Хімік".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" вирвали виїзну перемогу в свого принципового суперника.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x