НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" здобули важливу перемогу над "Миколаєвом" (ФОТО, ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" здобули важливу перемогу над "Миколаєвом" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

12 січня на домашньому паркеті "Черкаські Мавпи" ефектно виграли у результативній грі проти "Миколаєва" – 101:94. Про це йдеться на сайті "Мавп".

Команди провели рівну та результативну першу половину. Господарі левову долю очок набирали, атакуючи з трисекудної, набравши до великої перерви 30 балів з 48 саме з фарби. Миколаївці, в свою чергу, мали перевагу на щитах, за рахунок чого набирали більше очок другого шансу, але 9 втрат за першу половину не дозволили команді Віталія Чернія виграти відрізок до великої перерви.

У третій чверті команди обмінялися ривками: спочатку "Мавпи" відірвалися на 10-очкову дистанцію, після чого вдалий відрізок провели гості, які вирівняли рахунок перед заключною чвертю, у якій доля матчу і вирішувалась. 

Ключовий відрізок матчу краще провели господарі, які, набравши 36 очок за заключну чверть, зуміли усе ж таки дотиснути корабелів і вперше в сезоні перемогти вдома. Команда Максима Міхельсона перервала серію з п’яти поспіль поразок, перемігши "Миколаїв" із рахунком 101:94.

У кінцівці вів за собою черкасців розігруючий Брендон Янг, який став найкращим гравцем матчу: в активі американця 26 очок (8/11 двоочкових, 2/3 триочкових, 4/5 штрафних), 5 передач, 2 підбирання та 1 перехоплення (РЕ +30). У гостей відмінно у гру з лави увійшов Сергій Попов, який набрав 24 очка (4/7 двоочкових, 2/4 триочкових, 10/10 штрафних), зробив 8 передач та 1 перехоплення (РЕ +28).

"Мавпи", які здобули лише свою третю перемогу в сезоні, свій наступний матч проведуть 18 січня на виїзді проти "Хіміка", а "Миколаїв" 17 січня зіграє проти харківського "Політехніка" в Южному.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" у результативному матчі поступилися "Запоріжжю".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах внаслідок ДТП до лікарні потрапив водій

Автопригода сталася на перехресті вулиць Юрія Іллєнка та Благовісна. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє...

На Черкащині прогнозують сильні дощі

Після двох тижнів сонячної, сухої та аномально теплої погоди, починаючи з 15 квітня на Черкащину прийшла дощова погода та...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x