додому Новини Спорт "Черкаські Мавпи" здобули перемогу над віце-чемпіоном України

"Черкаські Мавпи" здобули перемогу над віце-чемпіоном України

0

"Черкаські Мавпи" вибороли третю перемогу поспіль. Цього разу вони перемогли віце-чемпіона України – БК "Хімік". Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Обидві команди розпочали гру з однаковим темпом. По два очки забили спочатку Джуріч, а потім Колтер. Рівна ситуація тривала до влучної дальньої атаки від плеймейкера господарів Ігоря Бояркіна. Після цього вихованці Максима Міхельсона змогли відірватися від противників на шість очок.

У другій десятихвилинці черкасці продовжили активно атакувати противників. Чудовий темп грі задали два гравці національної збірної України з баскетболу – Олександр Кольченко та Володимир Конєв. До кінця тайму різниця між командами становила 14 балів. З рахунком 45:31 закінчилася перша половина гри.

У другій половині гри "Черкаські Мавпи" не змінили свій темп. Лише наприкінці третьої десятихвилинки гості змогли трохи наздогнати господарів паркету. Тому в останній чверті команди були майже з рівною кількістю очок. Вихованці Максима Міхельсона перемогли команду "Хімік" з рахунком 86:78.

Перемога "Черкаських Мавп" дає їм змогу закріпитися на третій сходинці турнірної таблиці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мапи" здобули блискучу перемогу над одеситами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version