НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» завершують переможну серію, поступившись «Хіміку» (Фото, відео)

«Черкаські Мавпи» завершують переможну серію, поступившись «Хіміку» (Фото, відео)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» у складному матчі зазнали поразки від «Хіміка». Поступаючись протягом усього матчу, черкасці майже відігралися у четвертій чверті. Але южненці втримали переможний результат – 75:68.

Про це інформує пресслужба БК.

Цупкий та захисний баскетбол запропонували команди одна одній зі старту матчу. «Черкаські Мавпи» у першій чверті за собою вів Кемерон Джонс. Американський захисник був головним постачальником очок команди, здобувши 8 очок. Стартовий період завершився з рекордно низьким рахунком для обох команд – 11:11.

У другій чверті «Хімік» почав все краще себе почувати. Увімкнулися як лідери команди – Нельсон і Салліван, так й інші гравці. «Хімік» поступово почав втікати в рахунку. Так, ще до середини чверті южненці отримали двозначну перевагу. Це все вдалося завдяки хорошій грі в захисті, у черкаських баскетболістів практично нічого не вдавалося в атаці. Лише до кінця чверті гості зуміли зібратися з силами і відігратися з -14 до -8. 32:24 – після першої половини.

У третій чверті ситуація на майданчику кардинально не змінилася. Гравці «Хіміка» навіть зуміли збільшити перевагу до 14-ти очок. Южненці форсували втрати у черкасців і відповідали на це швидкими атаками. Особливо дошкуляли черкаській команді Тайрел Нельсон та Віталій Зотов. У «Черкаських Мавп» кілька кидків влучив Кемерон Янг, але щоб започаткувати ривок його зусиль було замало.

У заключній чверті господарі продовжили гнути свою лінію і в певний момент відірвалися на відстань 20-ти очок. Черкаські баскетболісти боролися до останнього і за три хвилини до завершення чверті здійснили суттєвий ривок і скоротили відставання до 4-ох очок! Героєм цього ривка став Володимир Конєв, який поцілив три триочкових поспіль. Однак на більше у «Мавп» не вистачило часу, «Хімік» таки зумів втримати свою перемогу – 75:68.

Наступні матчі «Мавпи» проведуть також на виїзді, 18 березня матч проти «Дніпра», а 20 проти «Харківських Соколів».

Нагадаємо, що «Черкаські Мавпи» на домашньому паркеті зіграють 27 березня проти «Миколаєва». Квитки вже у продажу. Купити тут!

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» подолали одного з найголовніших своїх суперників під час матчу в Одесі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x