НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" яскраво перемогли "Миколаїв"

"Черкаські Мавпи" яскраво перемогли "Миколаїв"

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" здобули героїчну перемогу у Миколаєві. У цьому матч відпрацювали лише вісім гравців. Урізана ротація пов’язана з травмами Кобця, Кольченка та Скапінцева. Також хвороба Райта і Бєлікова призвела до найкоротшої заявки "Мавп" цього сезону. Попри це черкасці мужньо відстояли у Миколаєві.

Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Чудова командна гра в захисті та використані свої шанси у нападі дозволили черкаському клубу упевнено себе почувати наприкінці гри. В підсумку черкасці виграли третій матч сезону у МБК "Миколаїв" – 74:63.

Черкасець Іван Ткаченко виграв спірний м’яч на старті зустрічі і вже за 11 секунд партнер по команді Джейлін Ейрінгтон намагався відкрити рахунок дальнім кидком, проте був не точним. Натомість корабели, в першій же атаці, зусиллями Приймака рахунок в грі зуміли відкрити. Ще за декілька секунд лідер господарів Квентін Петерсон реалізував три з фолом через руки розігруючого з Черкас Попова і підняв на ноги увесь палац спорту Надія. "Мавпи" на старті гри виглядали дещо розгубленими, в той час як команда Чернія швидко організувала ривок 10:2.

Головний тренер гостей Максим Міхельсон відреагував на такий хід поєдинку тайм-аутом, який приніс очікувані результати. На паркет гості повернулись більш сконцентрованими і швидко рахунок зрівняли. Надалі в чверті команди демонстрували рівну гру: господарі краще влучали триочкові кидки, в той час як гості добре працювали у фарбі. Завершилась перша десятихвилинка за рахунку 19:18.

В другій чверті "Черкаські Мавпи", попри надзвичайно короткий ростер з восьми гравців, змогли продовжити домінувати як у своїй так і у фарбі суперника, що дозволило гостям відірватися у рахунку на 10 балів перед великою перервою, хоча, на папері, сильнішою передня лінія виглядала саме у гравців у білих майках. Окрасою чверті став ефектний алей-уп від Руслова та Ткаченка.

Вирішальною у матчі стала третя десятихвилинка: команди розпочали її відносно рівно, але ближче до завершення, після вдалого проходу від Ейрінгтона різниця в рахунку сягнула 18 балів. "Мавпи" намагалися збільшити власну перевагу ще більше, але різницю в 20 балів подолано не було.

На останніх хвилинах гри Петерсон та компанія намагалися створити диво, а враховуючи що у команди Міхельсона було задіяно в грі лише вісім гравців, трапитися могло все, проте гості дотерпіли та вибороли таку важливу для себе перемогу – 63:74.

Кращим на паркеті був боснієць Сеад Хаджифейзович, який оформив надзвичайно потужний дабл-дабл – 17 балів та 15 підбирань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк провів переможний матч у НБА.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Це перемога демократії”, – Ігор Табурець про Саміт миру

Спільне комюніке про основи миру підписали учасники Глобального Саміту миру. Він  відбувся у Швейцарії напередодні. І став наймасштабнішим міжнародним...

Дві команди з Черкас отримали медалі на змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Минулого тижня команди закладів загальної середньої освіти міста Черкаси та області, які здобули перемоги на ⅠⅤ етапі національних змагань,...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x