НовиниСпорт“Черкаські Мавпи” впевненою перемогою завершують регулярний чемпіонат Суперліги

“Черкаські Мавпи” впевненою перемогою завершують регулярний чемпіонат Суперліги

-

- Advertisment -

У заключному матчі регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч “Черкаські Мавпи” лідирували протягом усього матчу і в підсумку досить переконливо здолали “Харківських Соколів” – 80:73.

Про це інформує клубна пресслужба.

Статус заключної гри сезону, яка нічого не вирішувала для кожної з команд, дозволив керманичу “Мавп” Максиму Міхельсону вже зі старту гри задіяти широку ротацію. Так, вже у другій чверті на майданчику почергово з’являлися усі 12 баскетболістів із заявки.

Господарі паркету впевнено стартували і вже з середини чверті отримали двозначне лідерство. Команда добре ловила суперника на помилках і розганяла свої швидкі прориви. Разом з тим, “Мавпи” домінували на щитах, де в черговий раз чудово відіграв Дмитро Скапінцев.

З плином часу гандикап “Мавп” сягнув 19-ти очок, але харків’яни не знітилися такому результату, а навпаки наприкінці гри зуміли відігратися і навіть претендувати на перемогу. Втім у вирішальний момент черкасці зіграли злагоджено та чітко і довели гру до перемоги – 80:73.

Потужний матч видав центровий господарів Дмитро Скапінцев, який до 14 очок додав 9 підбирань, 3 передачі та 2 блок-шота, а його рейтинг ефективності становив рекордні в цьому матчі 26 балів.

Таким чином, “Черкаські Мавпи” з показником 15 перемог, 25 поразок завершили регулярний чемпіонат і з 8-го місця вийшли до плей-оф, де зіграють із лідером сезону – “Київ-Баскетом”.

“Черкаські Мавпи” розпочнуть серію 1/4 фіналу двома виїзними матчами проти “Київ-Баскета”, які пройдуть 12 та 14 травня.

А домашня гра відбудеться 18 травня. Квитки з’являться незабаром!

Як повідомляв сайт vikka.ua, фанатів «Черкаських Мавп» запрошують підтримати команду в столиці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x