додому Новини "Черкаські Мавпи" вирвали вольову домашню перемогу (ФОТО, ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" вирвали вольову домашню перемогу (ФОТО, ВІДЕО)

0

Останній поєдинок регулярного чемпіонату в Черкасах, що відбувся 16 березня, зберігав турнірне значення, хоча й не надто принципове, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи". Активніше в атаці розпочали гості з Миколаєва. Вони першими відкрили рахунок, а згодом після триочкового Тонченка та влучання з гри Іванова спробували забезпечити стартовий відрив.

Господарі намагалися більше зусиль приділяти захисту. Максимальне 9-очкове відставання "Черкаські Мавпи" до кінця чверті скоротили до двох очок.

За понад три хвилини з початку другої чверті команди лише тричі результативно атакували на двох. Лише в другій половині 10-хвилинки атака запрацювала ефективніше. У результаті гості відірвалися на 11 очок. На перерву різниця була 9 балів. Загальний рахунок після першої половини – 21:30. Це антирекорд результативності для господарів у сезоні.

По перерві гра поновилася потужною хвилею атак гостей. Влучання миколаївців збільшили різницю до 13. Та господарів такий перебіг не знітив. Вони відповіли ривком 9:0. Після кількох хвилин гойдалок наприкінці чверті господарі дотисли гостей. Перед заключною 10-хвилинкою рахунок зрівнявся – 45:45.

Останню чверть господарі почали триочковим Ткаченка та влучанням Девіса, що забезпечило вперше за поєдинок черкащанам лідерство. Постало питання, чи залишилися сили в гостей, які до того домінували на майданчику. Як виявилося, відповідати миколаївцям було чим. Завдяки в основному потужним діям Тонченка гості залишалися в грі, зрівнявши рахунок у середині вирішальної частини гри. Майже за три хвилини до кінця ігрового часу гості змарнували свою атаку, а господарі другим темпом дотиснули, збільшивши перевагу до 5 очок. Однак знову втрутився Тонченко. Його черговий триочковий залишив інтригу. Та не надовго. Кальніченко двома штрафними знову збільшив різницю, а в гостей натомість відповідь не вдалася. Переможним акордом для черкащан стала атака з-під щита Кольченка. У результаті вольова перемога, четверте місце в регулярному чемпіонаті та перевага власного майданчика в плей-оф проти БІПИ.

Кольченко доклав зусиль в першій половині аби стримати гостей та в підсумку вирвати перемогу.

Наступні поєдинки "Черкаські Мавпи" зіграють у чвертьфіналі плей-оф проти одеської БІПИ, маючи перевагу власного майданчика.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" вдягнули кольорові шкарпетки на підтримку "сонячних дітей".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version