додому Новини "Черкаські Мавпи" вирвали перемогу в Дніпрі і зрівняли рахунок у бронзовій серії

"Черкаські Мавпи" вирвали перемогу в Дніпрі і зрівняли рахунок у бронзовій серії

0

У другому матчі бронзової серії в поєдинку "Дніпро" – "Черкаські Мавпи" перемога лишилась за черкаською командою – 77:82. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Команди сміливо почали матч, влаштувавши "перестрілку" з-за дуги, переможцями з якої вийшли "Мавпи". Гості захопили перевагу на перших хвилинах, виглядали краще в атаці і влучали з гри з високим відсотком. Господарі підрівняли рахунок під завісу стартової десятихвилинки завдяки перебору фолів у "Мавп", за що "Дніпро" карав суперника точними штрафними.

Друга чверть проходила в рівній боротьбі. У кожного з колективів був свій герой в атаці: у "Мавп" шикарну першу половину провів Кольченко, який набрав 17 очок за дві чверті.

У "Дніпра", як і в першому матчі, вів за собою команду Мішула, який і в цьому поєдинку взяв роль першої скрипки в атаці. Найбільш неприємним моментом для Дениса Журавльова стали 4 фоли лідера команди Станіслава Тимофеєнка, у "Мавп" також з фол траблом на велику перерву пішов Сізов.

У третій чверті гравці обох команд трохи завелися і почали грати в більш швидкий баскетбол з елементами гри один в один. Продовжував феєрити Кольченко, який до середини десятихвилинки набрав половину командних очок і допоміг своїй команді не тільки виграти чверть, а й піти на останню перерву в ролі лідера.

Після десятихвилинної погоні, яка почалася ще на екваторі третьої чверті, "Дніпро" повернув собі лідерство завдяки двом влучним дальнім Вільховецького і Мішули. Реакція Міхельсона була моментальною – наставник Мавп взяв хвилину, щоб зупинити ривок суперника і привести своїх гравців до тями. І треба сказати тайм-аут виявився своєчасним: "Мавпи" тут же видали ривок 7:0 і швидко перевернули все з ніг на голову, після чого хвилину довелося брати вже Журавльову.

Однак, як виявилося, міні-спурт "Мавп" в цьому матчі був вирішальним. Гості зайшли у фінальну двохвилинку за 5-очкової переваги, яку "Дніпро" відіграти не зміг. Точні штрафні кидки "Мавп" дозволили їм зберегти здобуту перевагу і виграти другий матч бронзової серії. Справжнім героєм матчу став захисник "Черкаських Мавп" Олександр Кольченко, який провів шикарний матч, набравши 28 очок.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" поступилися у першому матчі бронзової серії.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version