НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" вирвали перемогу у віце-чемпіона України

"Черкаські Мавпи" вирвали перемогу у віце-чемпіона України

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" обіграли віце-чемпіона України – южненський "Хімік" на його ж майданчику. Протягом матчу точилася рівна гра, але наприкінці ближчим до успіху був "Хімік". Однак, за останню хвилину черкасцям вдалося нівелювати п'ятиочкове відставання, а триочковий за секунду до завершення матчу Дмитра Липовцева дозволив "Мавпам" вирвати перемогу – 68:67. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Зі стартових хвилин "Черкаські Мавпи" дали зрозуміти "Хіміку", що в підопічних Валерія Степановського сьогодні легкої прогулянки не буде. Гравець збірної України Володимир Конєв відкрив рахунок балам Черкас у дебюті матчу, але "Хімік" швидко відігрався з лінії штрафних. Гості ж надалі не скинули обертів та продовжили активно діяти на обох сторонах майданчику. Особливо вирізнявся американець Джефферсон, який за першу чверть заробив 9 балів та відправив в кільце суперника декілька потужних данків. 10:19.

У другій чверті "Хімік" дещо вирівняв гру. Южненцям вдалося скоротити відставання на 4 бали та провести рівню чверть. 30:35. В третьому періоді "Хімік" почав грати ще більш впевнено та швидко перевів шальки терезів на свою сторону. Після цього команди не відпускали одна одну в рахунку до самого завершення матчу. Южненці на свою користь можуть записати велику кількість влучних дальніх атак, а "Черкаські Мавпи" не відставали за допомогою свого "великого" – Марвіна Джефферсона, який феєрив впродовж всієї гри.

Перед заключною хвилиною матчу "Хімік" мав перевагу 5 балів, проте триочковий з відхиленням від Кольченка та неймовірний баззер від гравця Збірної України 3х3 – Дмитра Липовцева за секунду до завершення гри все ж дозволив святкувати вікторію в цьому над драматичному матчі саме гравцям з Черкас – 67:68.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" підписали найкращого гравця чемпіонату Македонії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

За тиждень у Черкасах народилося 26 немовлят

Протягом тижня в Черкасах світ побачило 26 немовлят. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Серед них народилося 16 хлопчиків...

Черкаський драматичний театр готує двомовний проєкт «Чарівник країни ОЗ» (ВІДЕО)

Масштабний проєкт готує колектив Черкаського музично-драматичного театру. Мюзикл «Чарівник країни ОЗ» готують одразу у двох версіях: українською та німецькою...

Цікаве:

Відмінності між iPhone 12 Pro та iPhone 13

Постійна еволюція ринку смартфонів виділяє дві перлини серед флагманських...

З іграшками і малюнками у Черкасах вшанували пам’ять загиблих дітей внаслідок російської агресії

Департамент соціальної політики спільно з соціальними установами провели акцію...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x