НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» вирушили на гру до столиці

«Черкаські Мавпи» вирушили на гру до столиці

-

- Advertisment -

Черговий виїзний матч «Черкаські Мавпи» проведуть у Києві, де зустрінуться з відродженим «Будівельником». Обидві команди напряму зіштовхнулися з вірусом COVID-19. Склади будуть не оптимальні, тому на майданчику очікується рівна боротьба.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«Черкаські Мавпи» після хвилі зараження поступово почали повертатися, лідери команди вже грають і набирають форму. Однак днями коронавірус підхопив Максим Міхельсон. Головний тренер запевнив, що команда боротиметься за перемогу, попри все.

mavpabasket.com

У «Будівельнику» зараз виник спалах зараження. Позитивні тести здали одразу четверо основних гравців і головний тренер команди Вальдемарас Хомічюс. Відповідно на майданчику очікується протистояння асистентів – Леоніда Яйла і Миколи Кірсанова.

«Будівельник» пізніше увійшов у сезон. Команда лише набирала свої кондиції, хоча у складі чимало досвідчених українських баскетболістів та якісних американців. Кияни здобули одну перемогу над «Одесою», в інших матчах поступалися «Дніпру», «Харківським Соколам» і «Миколаєву». На матчі з «Мавпами» у «Будівельника» будуть відсутні Реджі Джонсон, Гейб Дево, Сергій Горбенко та Андрій Кожемякін. Втім команда очікує вихід на майданчик зіркового захисника Стівена Буртта, якого клуб нещодавно підписав.

У «Мавп» склад близький до оптимального. Головна проблема – відсутність основних перших номерів. Ще чотири тижні поза грою буде Кемерон Джонс, також травмований Нікіта Руслов, у Сергія Попова COVID. Решта гравців поступово набирає форму, втім стан далекий від оптимального. У будь-якому, разі попри всі проблеми, кожна з команд вже демонструвала хороше налаштування на боротьбу у кожному матчі. Так буде і цього разу.

Гра відбудеться уже сьогодні, 31 жовтня, о 16:00 у столичному ПС «Венето». Онлайн за грою можна поспостерігати на ObozTV, YouTube, а також переглянути запис на «ВІККА».

Як повідомляв сайт vikka.ua, у головного тренера «Черкаських Мавп» виявили коронавірус.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах просять відремонтувати провулок, де колись був посад перед замком

У Черкасах просять засипати ями в одному із найстаріших провулків міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради. «Прохання...

“Черкаські Мавпи-Дніпро” стали першим півфіналістом Суперліги з баскетболу

Черкаські Мавпи виграли у Запоріжжя чвертьфінальну серію плей-оф 2:0 і першими вийшли до півфіналу. Про це інформує сайт Черкаських...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x