НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» вирушили до Миколаєва на турнір

«Черкаські Мавпи» вирушили до Миколаєва на турнір

-

- Advertisment -

Підготовка «Черкаських Мавп» до нового сезону Суперліги у самому розпалі. Незабаром підопічні Максима Міхельсона відіграють чергові контрольні матчі. У Миколаєві «Мавпи» зіграють із «Запоріжжям», «Хіміком» та МБК «Миколаїв».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Турнір проходитиме з 18 по 20 вересня за коловою системою, тобто кожна з команд проведе по три матчі.

«Черкаські Мавпи» цього міжсезоння вже грали із «Запоріжжям» та «Хіміком». На турнірі в Кам’янському черкасці переграли команду Валерія Плєханова (81:79).А минулого тижня вдома у важкому протистоянні поступилися «Хіміку» з рахунком 92:96.

Відзначимо, що на цьому турнірі за «Черкаських Мавп» повинен дебютувати американський плеймейкер Кемерон Джонс, котрий раніше вже пройшов медогляд і провів кілька тренувань із командою.

«На цьому турнірі нам не допоможуть Дмитро Скапінцев і Сеад Хаджифейзович, котрий у матчі з «Хіміком» отримав розсічення на обличчі і йому наклали шви. Тиждень йому не можна займатися. Під великим питанням участь Попова, його й далі турбують ребра. Вже півтора тижні він пропустив. Також є мікроктравма кисті у Володимира Конєва. Втім, сподіваємося, що він зіграє. Поки свою гру не може знайти наша передня лінія. Ігор Сергеєв і Антон Дзюба отримають більше ігрового часу, щоб повернутися в ігровий ритм. Також з нами поїде Кемерон Джонс. Треба подивитися на нього. Поки що ми не бачили нашу команду з досвідченою задньою лінією. У контрольних матчах задню лінію формували Бондаренко, Руслов і місцями Нагоний. Це все були експерименти. Зараз хочемо побачити малюнок гри з нашою досвідченою задньою лінією. Щось очікувати від Кемерона супер організованого поки не доводиться, адже він з нами всього кілька днів. Втім це суттєве підсилення. Подивимося на турнірі на цілісну гру команди. Шукаємо зв’язки, які будуть працювати в сезоні – повідомив головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон.

Розклад матчів:
18 вересня (п’ятниця):⠀
17:00 БК “Черкаські Мавпи” – БК “Хімік”
19 вересня (субота):
17:00 МБК “Миколаїв” — БК “Черкаські Мавпи”
20 вересня (неділя):
12:00 БК “Запоріжжя” — БК “Черкаські Мавпи”

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» у напруженому матчі поступилися «Хіміку».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x