додому Новини Спорт «Черкаські Мавпи» вирушили до Кам’янського на турнір

«Черкаські Мавпи» вирушили до Кам’янського на турнір

0
mavpabasket.com
mavpabasket.com

«Черкаські Мавпи» відіграють перші матчі у рамках підготовки до нового сезону Суперліги Парі-Матч. Вчора наша команда вирушила до Кам’янського, де 4-6 вересня відбудеться Кубок Прометея. На ньому зіграють чотири команди Суперліги.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Підготовка «Черкаськи Мавп» до сезону 2020/21 у самому розпалі. Вже сьогодні команда зіграє перший матч після піврічної паузи. У Кам’янському підопічні Максима Міхельсона зіграють три матчі проти «Прометея», «Київ-Баскета» і «Запоріжжя». На турнір з основою поїхало чимало гравців дублюючого складу, які матимуть шанс показати себе у грі. Перші матчі у складі команди відіграють і новачки – Антон Дзюба і Лакі Джонс.

Зараз «Мавпи» серйозно завантажені у фізичному плані, тому турнірних завдань у Кубку Прометея перед гравцями ніхто не ставить.

«Завдань не ставимо ніяких. Зараз хлопці отримують значне фізичне навантаження. Дуже непрості тренування. Хлопці їдуть на турнір на фоні серйозної втоми. Їдемо без гравця задньої лінії, якого незабаром маємо підписати. У нас є визначена кандидатура легіонера, але на цей турнір ми не підписували нікого. Хочу подивитися на наших молодих гравців – Бондаренка, Руслова і Романовського, як вони себе проявлять в задній лінії. Ще взяв кількох хлопців з дубля. На турнірі ставимо свої завдання. Буде чітко обмежений час у кожного гравця. Їдемо, щоб чітко побачити ігровий малюнок, подивитися на якому ми зараз етапі. Отримати ігровий досвід, адже півроку хлопці були без офіційних ігор», – повідомив головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон.

Розклад матчів:

4 вересня 2020 р.
16.00 БК “Київ-Баскет” – БК “Черкаські Мавпи”
19.00 БК “Прометей” – БК “Запоріжжя”

5 вересня 2020 р.

15.00 БК “Київ-Баскет” – БК “Запоріжжя”
18.00 БК “Прометей” – БК “Черкаські Мавпи”

6 вересня 2020 р.

11.00 БК “Черкаські Мавпи” – БК “Запоріжжя”
14.00 БК “Прометей” – БК “Київ-Баскет”

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» упевнено перемогли противника з Латвії.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version