НовиниСпорт"Черкаські Мавпи" виграли фантастичний матч та повели у золотій...

"Черкаські Мавпи" виграли фантастичний матч та повели у золотій серії Суперліги Парі-Матч (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Команда Максима Міхельсона здобула 15-у перемогу поспіль та повела у золотій серії чемпіонату України з баскетболу Суперліга Парі-Матч. З рахунком 75:76 наш клуб обіграв "Дніпро" у стартовому виїзному матчі першості, повідомляє офіційний сайт команди.

Найкращим у матчі став Володимир Конєв, на рахунку якого 15 очок та 11 підбирань.

ukrbasket.net

ukrbasket.net

Матч розпочався з міні-ривка нашого клубу, який стартував 6:0, швидко відправивши "Дніпро" на тайм-аут. Після невиразного початку гри вже команда Журавльова, якій у цьому матчі не міг допомогти Олександр Мішула, відповіла своїм ривком 7:0. Команди діяли хоч і досить нервово, але при цьому результативно, завершивши десятихвилинку з рахунком 29:27 на користь "Дніпра". У "Мавп" у дебюті були проблеми з фолами: вже за підсумками першої чверті 3 зауваження було в пасиві у Конєва і по 2 – у Бояркіна та Кольченка.

Швидкий набір фолів не завадив Конєву стати одним з кращих гравців першої половини – форвард набрав 10 очок і став серйозною проблемою для захисту "Дніпра". У другій чверті команди трохи зменшили оберти в атаці, проте це не завадило "Мавпам" провести фантастичний кидковий відрізок – гості за першу половину реалізували 8 з 12 триочкових. Саме завдяки кидкам з дальньої відстані "Мавпи" зуміли наздогнати суперника під завісу першої половини і відправитися на велику перерву, маючи за плечима 3 очки переваги.

Господарі проспали першу половину третьої чверті, чим скористалися Черкаси, оформивши ривок 11:5, завдяки якому отримали максимальну в цьому матчі 9-очкову перевагу. "Дніпро" прокинувся в другій половині десятихвилинки, зумівши до мінімуму скоротити відставання перед вирішальним відрізком гри. Команда Журавльова розібралася з проблемами у захисті, за чим, як зазвичай буває, пішов і ривок в атаці – лише "+1" для нашого клубу перед заключною чвертю.

ukrbasket.net

ukrbasket.net

ukrbasket.net

Обмінявшись вдалими відрізками, команди у вирішальну фазу гри входили за рівного рахунку за 4:30 до закінчення основного часу зустрічі. У нерезультативній і дуже напруженій грі команди увійшли у завершальну хвилину зустрічі з 1 балом переваги для "Дніпра" після двох холоднокровних влучань Глєбова зі штрафних. У наступній атаці гру на себе взяв Кольченко, який не зумів завершити індивідуальний прохід влучним кидком, але й "Дніпро" не зумів відповісти результативним володінням, дозволивши "Мавпам" отримати можливість на вирішальну атаку. Кобець сміливо пішов у прохід, але опинившись у пастці, випустив м’яча за лінії. Тут вже непростий момент настав для суддів, на допомогу яким прийшла можливість передивитись епізод на відеоповторі. В підсумку володіння повернулося саме до "Черкаських Мавп", які вирвали перемогу у першому матчі серії завдяки сміливому проходу у трисекундну зону від Кольченка. Денис Журавльов взяв тайм-аут, але "Дніпру" так і не вдалося організувати вдалу атаку за 2 секунди – кидок Шунделя був неточним.

"Черкаські Мавпи" вирвали виїзну перемогу, відібравши у Дніпра перевагу домашнього майданчику.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравець "Черкаських Мавп" увійшов у символічну п'ятірку Суперліги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x