додому Новини Черкащина «Черкаські Мавпи» відіграють низку виїзних матчів цього тижня

«Черкаські Мавпи» відіграють низку виїзних матчів цього тижня

0

Перші матчі у 2022-му році. «Черкаські Мавпи» цього тижня вирушають на Схід України, де проведуть дві гри в рамках Суперліги Windrose. Виїзні матчі очікують і дублерів та вихованців клубу. Про це інформують на сайті «Черкаських Мавп».

14.01 (п’ятниця). Харків. Суперліга Windrose
19:30 Харківські Соколи – Черкаські Мавпи

Вкрай складний тур для Черкаських Мавп на старті Нового року. Наприкінці 2021-го року черкасці залишили останній рядок турнірної таблиці, зараз команді необхідно не лише закріпитися, а й підніматися вище, щоб потрапити до плей-оф.
У Харкові черкасці зіграють із командою, яка стала одним із відкриттів цього сезону. Соколи більшу частину чемпіонату знаходяться у топі Суперліги Windrose. Зараз харків’яни займають четверте місце, хоча знаходяться на відстані двох перемог від другої сходинки. В обох зустрічах Соколи перегравали Мавп. В останній грі харків’яни лиш в овертаймі зуміли виграти. В усіх матчах важливою є гра передньої лінії Соколів. Відповідно для Мавп важлилим є підписання Джоко Шаліча, який дебютуватиме саме і у цій грі. Чекаємо на протистояння Шаліча та Александара Зечевіча.

16.01 (неділя). Дніпро. Суперліга Windrose
15:00 Дніпро – Черкаські Мавпи

Дніпро традиційно є одним із претендентів на найвищі місця чемпіонату. Хоча цього сезону у команди Дмитра Болдаєва вистачає проблем, зараз дніпряни знаходяться на шостій сходинці, що їх не може тішити. В будь-якому разі, це сильний колектив, який двічі перегравав Мавп. У Дніпра сильний сезон проводить Іссуф Санон, в останні місяці чудову форму демонструє В’ячеслав Кравцов. На передній план у цьому протистоянні знову виходить передня лінія. Цікаво буде поглянути, як черкасці зможуть протистояти цьому супернику.

15-16.01. Миколаїв. Вища ліга

15.01. 16:00 МБК-2-НИКО – Збірна Черкаської області-Черкаські Мавпи-2

16.01. 14:00 МБК-2-НИКО – Збірна Черкаської області-Черкаські Мавпи-2

Цього вікенду дублери Черкаських Мавп відіграють проти сусіда по турнірній таблиці – Миколаєва. У першому колі підопічні Георгія Ступенчука поділили із суперником очки. Зараз “корабели” посідають останнє, шосте місце у групі 1 Вищої ліги. У черкасців лише на одну перемогу більше, ніж у суперників. Тому цей тур має важливе значення для Мавп-2.

15-16.01. Одеса. Перша ліга (жінки)

Динамо-Одеса – Венето-Черкаси

Дуже важливий тур команди найстарших вихованок баскетбольної школи Михайла Бродського. В Одесі зіграють п’ята і шоста комнди Групи 1 Першої ліги. І черкащанки і одеситки не перемагали ще в чемпіонаті. Таким чином, у цьому турі хтось точно здобуде дебютну перемогу в сезоні. Сподівання, що це будуть саме дівчата з Венето-Черкаси.

13-16.01. Одеса. ВЮБЛ-2006

Черкаські Мавпи-06 після кількох турів ВЮБЛ мають показник 4 перемоги/5 поразок і посідають 9-те місце у чемпіонаті. Для виходу до наступного етапу змагань необхідно входити у топ-8. У першому турі 2022-го року на черкасців очікує надскладний. В Одесі підопічні Василя Івлєва зіграють із такими командами: СДЮСШОР ім. Літвака (Одеса), СДЮШОР (Київ), ДЮСШ-12 (Київ), СДЮШОР-16-Вовченята (Київ). Всі суперники знаходяться в топ-5 турнірної таблиці.

Як повідомляла vikka.ua, “Черкаські Мавпи” повертаються до тренувань

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version