додому Новини "Черкаські Мавпи" відіграють найважливіший матч сезону

"Черкаські Мавпи" відіграють найважливіший матч сезону

0

Настала пора вирішальних матчів сезону. У Суперлізі Фаворит Спорт стартували матчі плей-оф. Баскетбольне свято чекає і на уболівальників "Черкаських Мавп". Причому черкащани стануть свідками протистояння найрівнішої пари чвертьфіналу. Про це інформує прес-служба клубу.

Четверта команда регулярки – "Черкаські Мавпи" – зустрінеться з п’ятою командою першості – "Миколаєвом". Серія до двох перемог розпочинається у Черкасах, в суботу (9-го квітня) команди зіграють другий матч серії у Миколаєві, за потреби завершитися чвертьфінал має у Черкасах 11-го квітня.

"Черкаські Мавпи" у п`ятий раз розпочинають боротьбу в 1/4 фіналу головного баскетбольного турніру України і лише двічі у своїй історії черкасці проходили цей бар’єр.

Перед плей-оф "Мавпи" та "Миколаїв" зустрічалися в офіційних матчах чотири рази. Команди розділили по дві перемоги, причому значно комфортніше суперникам грати на чужому майданчику.

Головним питанням напередодні матчу є переповнений лазарет господарів. Точно не зіграє завтра Тіщенко, під питанням участь у матчі Сізова та Артамонова. Правда, напередодні матчу тренер натякнув, що у плей-оф за потреби мають грати навіть травмовані.

Перша гра 1/4 "Черкаські Мавпи" – "Миколаїв" відбудеться в Черкасах 7 квітня в ПС "Будівельник". Початок: 19.00

Трансляції: Live "Спорт-1", Соціальна Країна ТРК "ВІККА" (запис) – 21.45, сайти ФБУ та "Черкаських Мавп".

У першій перерві (між 1 і 2 періодом) розіграш 1000 грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" переграли суперника із рекордним рахунком.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version