НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» вдруге зіграють на виїзді з «Київ-Баскетом»

«Черкаські Мавпи» вдруге зіграють на виїзді з «Київ-Баскетом»

-

- Advertisment -

Другий матч першого раунду плей-оф Суперліги Паріматч пройде у Києві вже сьогодні, 14 травня. «Черкаські Мавпи» спробують відігратися у серії з лідером сезону – «Київ-Баскетом». Старт поєдинку о 20:00.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

У першому матчі серії дива не сталося. «Київ-Баскет» на правах фаворита досить переконливо відіграв на старті серії. Рівна боротьба була у першій половині, втім ряд помилок і втрат «Черкаських Мавп» протягом гри не дав команді сподіватися на перемогу. Черкасці допустили 16 втрат, тоді як кияни лише 6. Також столичний клуб дещо краще відіграв на щитах, зібравши 35 підбирань, а у «Мавп» було 27.

Не вдалося черкасцям втримати Богдана Близнюка, який набрав 20 очок, у «Мавп» непогано зіграли лідери – Райт, Скапінцев та Джонс, котрі на трьох здобули 44 очки. У підсумку, зустріч була програна з різницею -20. Таким чином, «Мавпам» є де додавати у цій серії.

Попри поразку, слід відзначити, що відрізками черкаські баскетболісти демонстрували хороший баскетбол. Підопічні Максима Міхельсона гарно налаштовані на цю серію і готові до боротьби у кожному матчі.

«Були чудові відрізки гри. Вважаю, що ми дуже непогано підготувалися. Спрацювали деякі моменти. Але зовсім короткі відрізки з провалами на 6-8 очок в підсумку зробили цей відрив 20 очок. 74 атаки зробив «Київ-Баскет», у нас 52 атаки. З одного боку, ми грали з найкращою командою регулярного чемпіонату на їх майданчику. Вони повинні були домінувати. Але не на 22 атаки більше. Серія складається з п’яти матчів. Першу гру ми програли. Подивимося. Будемо битися», – говорить головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон.

Відзначимо також, що на другий матч серії команду чекає суттєве підсилення з боку вболівальників. Фан-сектор «Черкаських Мавп» вирушає на матч і планує підтримувати баскетболістів у серії.

Нагадаємо, що третя гра серії відбудеться 18 травня у Черкасах. Початок о 19:00. Квитки вже у продажу. Приходь на вирішальний матч серії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, фанатів «Черкаських Мавп» запрошують підтримати команду в столиці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Повітря у Черкасах забруднене формальдегідом, діоксидом азоту, аміаком

У Черкасах щоденно досліджують якість атмосферного повітря. Про результати роботи відповідної лабораторії пишуть на сторінці Черкаського обласного гідрометцентру. Проби...

У Черкасах прокуратура захистила ще один історичний будинок (ФОТО)

Прокурори Черкаської обласної прокуратури захистили в суді ще один історичний будинок, який розташований по бульвару Шевченка в центральній частині...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x