додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи» вдома зіграють із «Хіміком»

«Черкаські Мавпи» вдома зіграють із «Хіміком»

0

Останній тиждень регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч. У першій грі тижня «Черкаські Мавпи» приймають сусіда по турнірній таблиці – «Хімік». Вже сьогодні, 5 травня, о 18:00 команди зустрінуться на паркеті черкаського «Будівельника».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«Черкаські Мавпи» підходять до цієї гри без турнірних завдань. Підопічні Максима Міхельсона дограють регулярний чемпіонат, маючи в думках серію плей-оф із «Київ-Баскетом». Зрозуміло, що завдання – перемагати у кожному матчі. Втім разом з тим тренерський штаб прагне налагодити усі командні взаємодії та ігрові схеми. Важливо також не перевантажити лідерів, а разом з тим, тримати їх в оптимальній формі перед плей-оф.

У «Хіміка» також завдання виконане. Втім южненський клуб ще може покращити своє становище. «Хімік» зараз опустився на сьомий рядок турнірної таблиці, але може повернути собі шосте місце. Відповідно, більша мотивація у цьому матчі буде в южненців.

Цьогоріч команди відіграли між собою чотири рази (три у чемпіонаті і раз у кубку). В активі южненців дві перемоги у Суперлізі, тоді як «Мавпи» виграли раз у чемпіонаті та раз у чвертьфіналі Кубка України.

Як завжди, для черкасців важливим фактором у цій грі буде гра лідерів «Хіміка» – Нельсона та Саллівана. Закрити їх – головне завдання команди. У «Мавп» в останніх турах непогано в командну гру вливається Кемерон Янг, також як завжди стабільний Кемерон Джонс.

Нагадаємо, що через нові карантинні обмеження у Черкасах – матч пройде без глядачів на трибунах. Тому чекаємо на вашу підтримку онлайн. Переглянути матч можна буде на XSport, mavpabasket.com, YouTube, ВІККА (запис).

YouTube video player

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» розгромили «Одесу».

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version