додому Новини Спорт «Черкаські Мавпи» вдома приймуть «Запоріжжя»

«Черкаські Мавпи» вдома приймуть «Запоріжжя»

0
mavpabasket.com

Третій поспіль домашній матч для «Черкаських Мавп» знову обіцяє бути непростим. Команда Максима Міхельсона на власному паркеті прийматиме одного з лідерів Суперліги Паріматч – «Запоріжжя».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Черкаські баскетболісти лише починають оговтуватися від наслідків спалаху коронавірусу в команді. Після стартових турів, де «Мавпи» грали зовсім в усіченому складі з молодими гравцями, в останньому матчі з «Тернополем» на майданчик нарешті вийшли досвідчені баскетболісти. Лакі Джонс і Володимир Конєв дебютували у сезоні, Сеад Хаджифейзович також повернувся після ушкодження. Втім всі ці баскетболісти ще далекі від своїх оптимальних кондицій. Сергеєв та Попов і далі перебувають на карантині. Кемерон Джонс й Іван Ткаченко продовжують лікуватися.

Натомість в гості їде колектив, який на ходу. «Запоріжжя» чудово увійшло в сезон. Підопічні Валерія Плєханова стали відкриттям стартових турів. Баскетболісти у непростому матчі здолали одного з фаворитів сезону – «Прометей», а потім не помітили «Одесу» та «Хімік». «Запоріжжя» є однією з чотирьох команд, які ще не знали поразок у чемпіонаті.

Взаємини черкасців і запоріжців завжди досить цікаві. «Запоріжжя» є одним із найбільш не зручних суперником для «Мавп». Минулого року «зелені» тричі переграли «помаранчевих». Тому і цього разу слід очкувати на вкрай складне протистояння для черкасців.

Традиційно у «Запоріжжя» дуже сильний корпус легіонерів. Лідерами команди є пара американців Форчун-Кеффі, кожен з яких в середньому за гру здобуває понад 18 очок. Українська частина ростеру дещо поступається, втім там є сильні персоналії. Один із них – молодий форвард Андрій Грицак, який є одним із кращих рібаундерів та блокшотерів Суперліги Паріматч.

Гра відбудеться вже сьогодні, 23 жовтня у черкаському ПС «Будівельник». Старт о 18:30.

Нагадаємо, що «Черкаські Мавпи» влаштовують перегляд цього матчу на відкритому повітрі. Фанатів запрошують на Соборну площу міста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» вдома поступилися «Тернополю».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version