НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» вдома приймуть «Запоріжжя»

«Черкаські Мавпи» вдома приймуть «Запоріжжя»

-

- Advertisment -

Третій поспіль домашній матч для «Черкаських Мавп» знову обіцяє бути непростим. Команда Максима Міхельсона на власному паркеті прийматиме одного з лідерів Суперліги Паріматч – «Запоріжжя».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Черкаські баскетболісти лише починають оговтуватися від наслідків спалаху коронавірусу в команді. Після стартових турів, де «Мавпи» грали зовсім в усіченому складі з молодими гравцями, в останньому матчі з «Тернополем» на майданчик нарешті вийшли досвідчені баскетболісти. Лакі Джонс і Володимир Конєв дебютували у сезоні, Сеад Хаджифейзович також повернувся після ушкодження. Втім всі ці баскетболісти ще далекі від своїх оптимальних кондицій. Сергеєв та Попов і далі перебувають на карантині. Кемерон Джонс й Іван Ткаченко продовжують лікуватися.

Натомість в гості їде колектив, який на ходу. «Запоріжжя» чудово увійшло в сезон. Підопічні Валерія Плєханова стали відкриттям стартових турів. Баскетболісти у непростому матчі здолали одного з фаворитів сезону – «Прометей», а потім не помітили «Одесу» та «Хімік». «Запоріжжя» є однією з чотирьох команд, які ще не знали поразок у чемпіонаті.

Взаємини черкасців і запоріжців завжди досить цікаві. «Запоріжжя» є одним із найбільш не зручних суперником для «Мавп». Минулого року «зелені» тричі переграли «помаранчевих». Тому і цього разу слід очкувати на вкрай складне протистояння для черкасців.

Традиційно у «Запоріжжя» дуже сильний корпус легіонерів. Лідерами команди є пара американців Форчун-Кеффі, кожен з яких в середньому за гру здобуває понад 18 очок. Українська частина ростеру дещо поступається, втім там є сильні персоналії. Один із них – молодий форвард Андрій Грицак, який є одним із кращих рібаундерів та блокшотерів Суперліги Паріматч.

Гра відбудеться вже сьогодні, 23 жовтня у черкаському ПС «Будівельник». Старт о 18:30.

Нагадаємо, що «Черкаські Мавпи» влаштовують перегляд цього матчу на відкритому повітрі. Фанатів запрошують на Соборну площу міста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» вдома поступилися «Тернополю».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x