НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" вдома приймають віце-чемпіона Кіпру

"Черкаські Мавпи" вдома приймають віце-чемпіона Кіпру

-

- Advertisment -

3 жовтня "Черкаські Мавпи" на домашньому майданчику приймуть срібного призера останнього чемпіонату Кіпру – "Керавнос". Це перший поєдинок двоматчевої дуелі кваліфікаційного раунду Кубку ФІБА: її переможець продовжить боротьбу в групового раунді турніру. Про це інформує прес-служба "Мавп".

Матч розпочнеться завтра в ПС "Будівельник" о 19.00. Квитки можна придбати – ТУТ. Гру покаже "ОбозТВ".

Нагадаємо, у першому кваліфікаційному раунді Кубку ФІБА "Мавпи" двічі переконливо обіграли чемпіона Норвегії – команду "Конгсберг Майнерз". На виїзді черкащани виграли 63:83, вдома були сильнішими – 101:90.

Завтра черкащанам знову не допоможуть Бояркін та Коклі: розігруючий продовжує заліковувати травму, американський бігмен прийшов в команду вже після завершення заявочного періоду.

Після ігор з норвежцями тренер черкащан Максим Міхельсон розкритикував свою команду за слабку гру в обороні та заявив, що наразі команда перебуває лише на етапі свого формування.

Щодо кіпріотів, то вони перший раунд Кубку пропускали і стартують уже з другого етапу. Більше того, для них це перший офіційний матч в сезоні, оскільки місцевий чемпіонат ще не розпочався. На рахунку наших гостей лише участь у товариських зустрічах.

Порівняно з минулим сезоном, коли "Керавнос" здобув срібні медалі національного чемпіонату (у фіналі поступився АЕКу), склад команди суттєво змінився. 

Залишився в команді її лідер – американський бігмен Мохамед Абукар (15,8 очка в середньому за гру в чемпіонаті Кіпру), а також його співвітчизники Рональд Росс (12,4 очк за гру в чемпіонаті) та Ентоні Кінг.

Натомість ростер кіпріотів покинули американці Далтон, Кенні, Паркс, Ентвон. Заміною для них мають стати інші заокеанські легіонери: досвідчені Уеслі Ченнелс, Ламаркус Рід й Уіллі Кемп, що вже мають солідний досвід виступів європейських чемпіонатах та молоді Джош Хаггінс і Деррел Вілліс.

"Керавнос" має досвід виступів в Єврочеленджі, Лізі Чемпіонів та Кубку Європи. Зокрема, в останньому, торік здолали груповий турнір і пробралися в 18. У 2017 році команда востаннє перемагала в національному чемпіонаті.

Максим Міхельсон, головний тренер "Черкаських Мавп":

"Я сподіваюся, що вболівальники знайдуть час і можливість, щоб прийти підтримати нас. Суперник у нас дуже серйозний. Із 12 гравців цієї команди – відразу 8 легіонерів, багато якісних американців.

У нас, на жаль, є проблеми зі складом. Ми не можемо дозаявити Кріса Коклі і Гілвадаса Біруту. При тому, що нам повідомляли, що ми зможемо їх заявити на другий раунд. Тож знову будемо грати таким самим складом. З однієї сторони, це добре – наша молодь отримує шанс, але з іншого боку – ви самі бачите, яка якість, ми припускаємося багатьох дитячих помилок. Словом, роботи багато в нас".

Вболівальників запрошують прийти завтра о 19.00 в ПС "Будівельник" і підтримати нашу команду!

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" в боротьбі поступилися "Дніпру".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x