НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" вчетверте перемогли "Хімік" та вибороли другий рядок...

"Черкаські Мавпи" вчетверте перемогли "Хімік" та вибороли другий рядок турнірки

-

- Advertisment -

25 березня "Черкаські Мавпи" зуміли піднятися на другу сходинку перед плей-оф. Команда Максима Міхельсона на своєму паркеті не залишила шансів "Хіміку" та продовжила переможну серію до 9 матчів поспіль. Про це повідомляє прес-служба "Мавп".

Обидві команди розпочали гру з надактивного захисту і вже за першу хвилину зустрічі по разу виходили на лінію штрафних. За декілька миттєвостей один з лідерів гостей Ілля Сидоров закинув важливі три бали і вивів свою команду вперед у рахунку. Проте у "Черкаських Мавп" гру на себе взяв Шахід Девіс. Американець влучно атакував з неймовірним відсотком впродовж всієї першої чверті і вже за перші сім хвилин зустрічі здобув свої середні цифри по сезону – 11 балів. Також в кінцівці періоду у господарів ввімкнувся гравець збірної України – Олександр Кобець, який посипав кільце южненців з-за дуги зі стовідсотковою реалізацією. 

В другому періоді керманич "Мавп" зі старту лишив на лавці двох своїх головних скоррерів у сьогоднішній грі, чим вдало зумів скористатися "Хімік". Вже ближче до середини періоду зусиллями невтомного Дерріка Колтера підпопічні Валерія Степановського южненці скоротили відставання до 4 балів. Проте після цього на паркет повернувся все той же Кобець, який влучив ще декілька трьох та зробив різницю для своєї команди більш комфортною.

Кращими сьогодні на паркеті стали двоє гравців "Черкаських Мавп" – Шахід Девіс, який вдало розпочав матч, а також Олександр Кобець, який підходпив ініціативу Девіса та став найрезультативнішим гравцем на паркеті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 93 тисячі гривень виграв юний уболівальник на грі "Черкаських Мавп".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x