НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» в яскравому матчі здолали «Миколаїв»

«Черкаські Мавпи» в яскравому матчі здолали «Миколаїв»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» нарешті здобули першу перемогу. В останньому матчі першого кола Суперліги Паріматч наша команда з рахунком 85:81 здолала «Миколаїв».

Про це інформує пресслужба БК.

На цій грі вже був присутній головний тренер черкасців Максим Міхельсон. А от «Миколаїв» грав без свого головного тренера, який, на жаль, захворів на коронавірус. У черкасців у старті вийшли Скапінцев, Ткаченко, Попов, Кобець та Конєв. Вже на початку гри «Мавпи» продемонстрували максимальне бажання і одразу вийшли вперед і почали відриватися в рахунку, вигравши чверть з рахунком 21:13.

Протягом другої чверті «Мавпи» не давали підступитися «Миколаєву». Перевага у більш ніж 10 очок трималась, майже, всю чверть. Кращими гравцем у першій половині стали Іван Ткаченко, який набрав 14 очок та 4 блокшоти та Дмитро Скапінцев з дабл-даблом (14 очок та 10 підбирань). Після закінчення першої половини рахунок склав 40:30, на користь черкащан.

У другій половині гри, Іван Ткаченко влаштував справжню феєрію. Черкаський форд у матчі здобув 31 очко і встановив рекорд кар’єри! Загалом же «Мавпи» почали все більше відриватися в рахунку, вигравши чверть – 67:53.

Однак у заключній чверті гості ледь не приголомшили «Мавп». «Корабели» зусиллями Еджа і Конате почали поступово зближатися в рахунку і не дали черкасцям комфортно виграти. В останні хвилини гості наблизилися на відстань одного очка! Однак кінцівку «Мавпи» не відпустили. Ключовий триочковий поцілив Іван Ткаченко і дав черкасцям лідерство в 4 очки. Відповісти на це у «Миколаєва» не знайшлося аргументів. У підсумку – 85:81, «Черкаські Мавпи» здобувають першу перемогу в сезоні.

Наступний матч «Черкаські Мавпи» проведуть 19 листопада, проти БК «Дніпро». Початок гри – 19:00, місце проведення – м. Черкаси ПС «Будівельник».

Як повідомляв сайт vikka.ua, у «Будівельнику» розповіли, чи вплине карантин вихідного дня на заплановані змагання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція посилила патрулювання на вулицях Черкас

З метою забезпечення публічної безпеки та правопорядку на вулицях збільшено кількість піших нарядів та автопатрулів поліції. Про це пишуть...

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x