додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" в складі збірної України здолали іспанців (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" в складі збірної України здолали іспанців (ФОТО)

0

У іспанському місті Альбасете 16 липня завершився міжнародний турнір. Збірна України U18 у рамках підготовки до чемпіонату Європи зустрілася з однолітками з Німеччини, Іспанії та Росії, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Нагадаємо, що головним тренером юніорської збірної України є тренер баскетбольної школи "Черкаських Мавп" – Олександр Ворона, а одним із лідерів команди – гравець Денис Бачурін.

Попри важку поразку в стартовому матчі турніру від збірної Німеччини (41:75), українці зуміли створити справжню сенсацію. У другому матчі турніру команда Олександра Ворони здолала одного з європейських фаворитів цієї вікової групи – збірну Іспанії.

У другий день турніру українці обіграли Іспанію з рахунок 62:58. За 23 хвилини на майданчику Бачурін здобув 3 очки та 4 підбирання.

В останньому матчі турніру збірна України мінімально поступилася російським одноліткам – 58:61, Бачурін у цій грі здобув 9 очок та 2 підбирання. Сам же турнір в Альбасете виграла збірна Іспанії, яка, попри поразку українцям, обіграла Німеччину та Росію.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" підписали нового форварда.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version