додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" в складі збірної України стали бронзовими призерами чемпіонату Європи 3х3...

"Черкаські Мавпи" в складі збірної України стали бронзовими призерами чемпіонату Європи 3х3 (ФОТО, ВІДЕО)

0

Кобець і компанія у непростому матчі за "бронзу" в овертаймі обіграли чемпіона світу, збірну Сербії, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Вкрай складний чвертьфінал провела збірна України проти іспанців. Протягом усього матчу рівна гра, кожна з команд не відпускала суперника далі, ніж на 3 очки. Традиційно, у складі України вирізняється Олександр Кобець. Гравець "Черкаських Мавп" став одним із найкращих скорерів першого дня (17 очок). Захисник продовжив впевнену гру і далі. Щоправда, і Кобець і збірна України загалом тривалий час не могла влучити із дальньої відстані. За кілька хвилин до кінця зустрічі іспанці лідирували. Втім у вирішальний момент проходи від Кобця та слемданк Тимофєєнка зрівняли рахунок. А за 5,5 секунди до кінця черкасець вийшов на лінію штрафних і влучив один із двох кидків. Втім, в останній атаці іспанці зрівняли рахунок – 16:16 і перевели гру в овертайм.

У додатковий час вирішальний кидок виконав Станіслав Тимофєєнко й приніс Україні перемогу – 19:17. Загалом же, на рахунку Олександра Кобця – 8 очок. Дмитро Липовцев здобув 1 бал.

У півфінальному матчі українські баскетболісти не зуміли нав’язати боротьбу Словенії. Словенські баскетболісти поцілили ряд неймовірних дальніх й протягом матчу лідирували з 10-очковим гандикапом. В результаті 22:8. Україна поступається.

Ще один овертайм. У вирішальному матчі чемпіонату Європи збірна України зустрічалася із топовою командою світу з баскетболу 3х3. Серби мали тривалу переможну серію, але у півфіналі поступилися Латвії. У матчі з українцями збірна Сербії грала з позиції сили. Певний час Україна поступалася в рахунку, тоді як суперник розігрував хороші комбінації. Втім у баскетболісти збірної України витримали натиск, і трималися до останнього. За менш лічені секунди до кінця зустрічі Сербія лідирувала з рахунком 18:16, однак Олександр Кобець поцілив свій 2-очковий і перевів гру в овертайм. А в додатковий час, за традицією, Станіслав Тимофєєнко своїм дальнім приніс Україні перемогу. 20:18, збірна України із бронзовими нагородами Євробаскету.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" почали готувати першу дівочу команду.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version