НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" в овертаймі поступилися "Дніпру"

"Черкаські Мавпи" в овертаймі поступилися "Дніпру"

-

- Advertisment -

Команда Максима Міхельсона в шаленому матчі поступилась "Дніпру". Сьогодні черкасці були максимально близькими до реваншу за поразку в минулому колі. Проте, при рахунку +19 на користь нашої команди дніпряни зуміли зрівняти рахунок та перевести гру до овертайму, де виявилися сильнішими за "Черкаські Мавпи". Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Господарі вважалися номінальними фаворитами цього поєдинку. Та вже на початку зустрічі розвиток подій змусим засумніватися в реалістичності таких прогнозів. У "Дніпра" одразу не пішла реалізація. На початку зустрічі господарі забивали лише п’яту частину кидків з гри. Гості в понад три рази перевершували господарів за цим ключовим показником. То ж за рівної гри під щитами "Мавпи" все ж вийшли вперед на 8 очок після першої 10-хвилинки. Найбільш наполегливими в гостей у цей час були Кольченко та Бояркін.

За другу чверть до великої перерви господарі в підсумку відіграли лише два очка. Був момент, коли ефектне перехоплення Мішули з наступним не менш ефектним триочковим, здавалося, додадуть "Дніпру" додаткового емоційного поштовху. Та до ігрового перелому справа не дійшла.

Гості залишили за собою майже дворазову перевагу в реалізації. Найкращим у них за першу половину став Кольченко з 14-ма очками. У "Дніпра" по 7 набрали Тимофеєнко, Мішула та Глєбов.

Поновилася гра з обнадійливого для місцевих уболівальників триочкового Тимофеєнка. Втім чогось більш суттєвого фани так і не дочекалися. Гості і далі точніше завершали атаки і вже скоро різниця зросла до 10 очок. Максимум, що вдалося дніпрянам, вдвічі скорочувати відставання. Однак на заключну чверть різниця майже не змінилася – 7 очок.

З початком заключної чверті здалося, що в господарів уже не залишилося сил на заключний ривок. Після відрізку 8:0 на користь "Мавп" різниця в рахунку зросла до 19 очок. Господарі таки піймали кураж. Ривок 21:0 вивів "Дніпро" в лідери за якусь хвилину до кінця ігрового часу. Рахунок зрівняв Мішула влучним триочковим. Натомість у гостей Кольченко, Янг, Бояркін раз-по-раз помилялися в досить стандартних ситуаціях. Гості багато фолили, чим вправно користувалися дніпряни, реалізовуючи понад 80% штрафних. За 31 секунду до кінця основного ігрового часу Янг дальнім влучанням відновив рівновагу – 83:83. Мішула завершав останню атаку – хибно. Відтак гра перейшла в овертайм.

На початку додаткового часу суперники обмінялися результативними атаками. Далі ж у чемпіонів збився приціл і "Дніпро" таки довів поєдинок до перемоги. Матч завершився із рахунком – 92:87.

Відтак "Дніпро" піднявся на другу сходинку турнірної таблиці, "Черкаські Мавпи" залишилися восьмими.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дублери "Черкаський Мавп" поступилися команді з Тернополя.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x