НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" в овертаймі перемогли команду з Миколаєва

"Черкаські Мавпи" в овертаймі перемогли команду з Миколаєва

-

- Advertisment -

Черговий важкий матч "Черкаські Мавпи" провели проти МБК "Миколаїв". На виїзді команда Максима Міхельсона, завдяки ефектній кінцівці та фантастичному влучанню Отверченка на овертайм, переграла Миколаїв. Руслан Отверченко реалізував триочковий під акомпанементі сирени, чим перевів гру в овертайм. В підсумку черкасці вирвали важливу перемогу – 83:75, інформує прес-служба "Мавп".

Початок зустрічі пройшов за рівної боротьби, у підсумку якої господарі забезпечили мінімальні два очка переваги за стартову чверть.

Та вже у другій 10-хвилинці чемпіони відчутно додали. То ж на велику перерву гості мали 11 очок запасу. Особливо вдало пішли у чемпіонів триочкові. Тут перевага за першу половину була беззаперечна – 7:0 за реалізованими. По три дальні спроби реалізували Отверченко та Липовцев.

Однак по перерві господарі перехопили ігрову ініціативу. Миколаївці наздогнали гостей та вийшли вперед. При тому, що триочкові і надалі вперто не проходили. Усього за весь основний ігровий час зустрічі гравці Миколаєва лише тричі влучили з-за дуги.

Здавалося, господарі знову переможуть, як і кілька днів тому в Черкасах, коли за 1:20 до сирени вони мали 6 очок переваги. Однак чемпіони змогли повернутися в боротьбу. Гру в овертайм перевів дальній постріл Липовцева з сиреною.

Схоже, такий перебіг психологічно пригнітив миколаївців. У овертаймі "Черкаські Мавпи" впевнено довели зустріч до вольової перемоги.

У переможців вагомий внесок у загальнокомандний результат зробили Отверченко (22 очка), Чумаков (17 очок, 14 підбирань) та Липовцев (14). Разом на двох вони реалізували 9 з 12-ти точних триочкових. Влучання Отверченка на останній секунді основного ігрового часу перевело гру в переможний овертайм.

Свій наступний матч "Черкаські Мавпи" проведуть дома, 13-го березня (19:00) у ПС "Будівельник" з Одесою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" запрошують уболівальників на зустріч.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x