НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" в неймовірному матчі перемогли "Одесу" (ФОТО, ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" в неймовірному матчі перемогли "Одесу" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Команда Максима Міхельсона здобула надважливу перемогу у грі проти "Одеси" з рахунком 84:81. 40 хвилин боротьби рівних суперників продемонстрували команди в ПС "Будівельник", а на останніх секундах саме наші гравці були холоднокровнішими та влучнішими, повідомляє прес-служба "Мавп".

Перша половина поєдинку залишила відкритим питання про вірогідного переможця поєдинку. Для обох команд третя очна зустріч мала велике турнірне значення. Фактично боротьба за те, аби уникнути останній щабель турнірної таблиці, а переможець взагалі мав здійнятися на 6-ту позицію.

Тож дві стартові чверті загальна різниця не перевищила семи очок. Саме на стільки відривалися вперед одесити в першій 10-хвилинці.

Лідери гостей перевершили в першій половині найкращих гравців у господарів. Так, Пустозвонов заробив 15 очок, реалізувавши при цьому 3 з 4-х триочкових. 10 очок (2 з 4-х триочкових) було в Мартіна, який розігрався замість співвітчизника Мейсі, який цього разу розгубив свій ігровий запал. Натомість у господарів Кольченко набрав 11, а Янг – 10 балів.

З поновлення боротьби після великої перерви "Черкаські Мавпи" спробували посилити тиск на гостей. Поступово це дало результат. Уперше господарі вийшли вперед на 13 очок. Завдячувати цьому наші хлопці мають не лише результативній грі тріо Янг-Кольченко-Коуклі, а й хорошій роботі у захисті. Потужні емоції у залі здійняв своїми двома блоками Іван Ткаченко. Втім наприкінці третього періоду черкасці дещо втратили концентрацію і дозволили одеситам взяти 7 очок поспіль.

За чотири хвилини гри в останній 10-хвилинці "Мавпи" повернули собі 13 очок переваги. Та говорити про остаточне вирішення питання щодо переможця було все ще зарано. Гості знову повернулися в боротьбу, в чому допоміг їм надрезультативний у цьому поєдинку Пустозвонов, який реалізував 6 з 8-ми триочкових.

Драматична розв’язка настала на останніх секундах. Штрафні Кольченка зрівняли рахунок та ввели черкасців знову вперед. Гості мали близько 1,5 секунди, та грубо помилилися вводячи м’яч у гру, знову сфолили та отримали ще два влучання зі штрафних.

Таким чином, черкасці по-чемпіонськи виривають перемогу у другому матчі поспіль, завдяки сильній кінцівці та підіймаються на щосту сходинку турнірної таблиці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" провели боулінг-турнір із вболівальниками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x