НовиниЧеркасиЧеркаські Мавпи в напруженій боротьбі поступаються Будівельнику

Черкаські Мавпи в напруженій боротьбі поступаються Будівельнику

-

- Advertisment -

Ігровий вечір для Мавп завершився четвертою поспіль поразкою. Цього разу клуб поступається значно сильнішому як за складом, так і за досвідом супернику. Про це інформує сайт БК “Черкаські Мавпи”.

На початку матчу підопічні Георгія Ступенчука допустили багато технічних помилок і реалізували лише 3 з 15 кидків. До того ж їм не вдалось реалізувати жодного з дальньої дистанції. Що правда і господарі розпочали гру не надто вдало. Та вже з другої половини першої чверті перевага «Будівельника» почала відображатись на табло – +10 до першої перерви. Багато в чому цей ривок вдався завдяки Максиму Нікітіну.

В другій десятихвилинці Мавпам вдалось вирівняти гру. Кияни не поступались і тримали перевагу в 10 очок отриману раніше. В третій чверті через низку фолів капітан Мавп Нікіта Руслов залишив майданчик, що стало великою втратою для команди. На при кінці чверті активні дії капітана команди-суперниці Володимира Конєва збільшили перевагу на користь «Будівельника». Четверта чверть біла най не результативнішою для «Черкаських Мавп». А поєдинок завершився на користь господарів майданчику з рахунком 84:57.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x