додому Новини Спорт "Черкаські Мавпи" упевнено перемогли на виїзді одеситів

"Черкаські Мавпи" упевнено перемогли на виїзді одеситів

0

"Черкаські Мавпи" змогли перемогти своїх противників на виїзді в Одесі. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Капітан "Черкаських Мавп" Олександр Кольченко відкрив рахунок з лінії штрафних, після чого, одразу збільшив перевагу своєї команди кидком з периметру. На цьому черкасці не зупинилися та додали ще п’ять балів в кільце суперника: Липовцев забив два з фолом, потім Кольченко вдарив згори.

Одесити намагалися відповідати дальніми кидками, проте вдавалося це лише у форварда Джошуа Ноффле. Першу чверть команди завершили з рахунком 24:39.

У середині другої чверті наставник "БІПИ" Олег Юшкін взяв тайм-аут з надією переломити хід матчу, проте після хвилинної перерви ще більш впевнено почали грати саме гості. Кольченко приніс команді рекордні 27 балів і перша частина гри закінчилася з рахунком 46:70.

Друга половину матчу "Черкаські Мавпи" теж провели впевнено та продовжували вести рахунок. В останньому періоді одесити зуміли дещо скоротити відставання, проте повернути інтригу в УСК "Одеса" не змогли: 87:109 – впевнена перемога "Черкаських Мавп". 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" втретє в сезоні перемогли "Хімік".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version